Παρασκευή, 04 Μαϊος 2012 11:07

Προεκλογική ομιλία του Μεσσήνιου υποψηφίου με τη ΝΔ στην Α΄Αθήνας Μάκη Γάκη

Γράφτηκε από την
Προεκλογική ομιλία του Μεσσήνιου υποψηφίου με τη ΝΔ στην Α΄Αθήνας Μάκη Γάκη

 

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Αδαμάντιος (Μάκης) Γάκης, σφράγισε την προεκλογική του περιοδεία μιλώντας σε ένα δυναμικό κοινό στο Μουσείο Βορέ στην Παιανία. Ο συντοπίτης μας, Μεσσήνιος πολιτικός, Μάκης Γάκης έχει αποδείξει ότι η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν είναι ευκαιριακή αλλά μια συνεχής, ανιδιοτελής προσπάθεια να συμβάλλει στην πορεία της χώρας μας, να σταθεί στο πλευρό των πολιτών, να προωθήσει τις λύσεις αυτές που θα εξυπηρετούν το κοινό καλό. Είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Γάκης συμμετέχει ως υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές. Η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής έρχεται ως συνέπεια μιας σταθερής και ανοδικής πολιτικής πορείας και ως επισφράγισμα της σχέσης εμπιστοσύνης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Γνήσιο τέκνο της Μεσσηνίας, από το Καλό Νερό, αν και κατοικεί πλέον μακρία από τον τόπο καταγωγής του δηλώνει ότι πάντα η καρδιά του θα ανήκει στη Μεσσηνία. Σε αυτές τις εκλογές δεν συμμετέχει αποκλειστικά μόνο ως υποψήφιος της περιφέρειάς του αλλα και ως Μεσσήνιος που έχει ανάγκη τη στήριξη των δικών του ανθρώπων για να κάνει πραγματικότητα το όραμά του για μια νέα Ελλάδα με νέους άνθρωπους και νέα πολιτική πραγματικότητα. Στην κεντρική του ομιλία ο Μάκης Γάκης έλαβε από τον κόσμο τη διαβεβαίωση ότι η στήριξη στον ίδιο και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει επιδοκιμασία των προεκλογικών δεσμεύσεων και εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου είναι η κρισιμότερη της περιόδου της Μεταπολίτευσης. Είναι δική μας ευθύνη να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με τις ιδέες μας, με τις αποφάσεις μας στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία.

Προσωπικά νιώθω αυτή την ευθύνη που με οδηγεί στο να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για την Αττική, για την Ελλάδα.

Έχω τη δύναμη, έχω τη θέληση και ζητώ τη δική σας αμέριστη συμπαράσταση να προσπαθήσω να υλοποιήσω το κοινό όραμά μας για μια νέα μέρα. Έχω την τεχνογνωσία, έχω την εμπειρία. Ξέρω τι σημαίνει να παλεύεις για τον τόπο σου.

Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία σας συνειδητά, σε μια εποχή που γνωρίζω ότι η πολιτική - με «η» αλλά και με «οι» - έχει δεχτεί τις χειρότερες επικρίσεις. Και το κάνω αυτό απλά γιατί γνωρίζω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας. Γιατί θέλω και μπορώ να εργαστώ γαι μια Αττική στην οποία όλοι επιθυμούμε να ζούμε. Γιατί πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Οι Έλληνες μπορούμε.

Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχει όραμα για το μέλλον της Ελλάδας. Ένα όραμα που εδραιώνεται με το δικό σας μήνυμα της συσπείρωσης, της αισιοδοξίας, της Ενότητας, της Νίκης.

Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχει λόγο που τηρεί και υπερασπίζεται. Ο λόγος της αφορά κάθε Ελληνίδα, κάθε Έλληνα, αφορά το μέλλον όλων μας, είναι ο λόγος της δικής μας Παράταξης, ο λόγος της Ελπίδας.

Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα».

 

 

 

 


NEWSLETTER