Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 12:10

Στην Καλαμάτα την Τρίτη (12/6) ο Θ. Τζήμερος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στην Καλαμάτα την Τρίτη (12/6) ο Θ. Τζήμερος

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται την Τρίτη 12 Ιουνίου ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" Θάνος Τζήμερος. Ο κ. Τζήμερος μάλιστα θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Rex στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Μεσσηνία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.facebook.com/DimiourgiaXanaMessinias

Σχόλια  

0 # ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΝΗΣ 10-06-2012 18:28
Θα μπορούσατε άραγε να τον ρωτήσετε τις θέσεις του για τις φαρμακοβιομηχαν ίες και το ρόλο τους στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας; Μπορείτε ακόμα να τον ρωτήσετε ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ μπορεί να είναι ένας πολιτικός του οποίου η εταιρία έχει πελάτες σχεδόν μόνο ιατρικές - φαρμακευτικές εταιρίες και χρηματοδοτoύμεν ους από το κράτος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς; (ABBOTT LABORATORIES, ALAPIS PHARMA, ASTRAZENECA, BENNETT, BRISTOL MYERS SQUIBB, DOCTOR'S HOSPITAL, FARMASYN, GARET, GLAXOSMITHKLINE , HUMANA HELLAS, INNOVA MEDICALS, JANSSEN-CILAG, LIBYTEC, LIFE CODE, LOCUS MEDICUS, MEDEVIEN, MEDOCHEMIE, NEXUS,NUMIL HELLAS, PHARMANEL, PRIME INTERNATIONAL, PROTON PHARMA, RAFARM, ROCHE HELLAS, UCB PHARMA, VAMVAS MEDICALS, WIN MEDICA, ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΩΝΑΣΕΙΟ - Καρδιοχειρουργι κό Κέντρο... reverse.gr/customers.php)
Μπορείτε ακόμα να τον ρωτήσετε όταν λέει στις θέσεις του: 4. Να χρησιμοποιηθούν όσοι μετανάστες δεν μπορούν να απελαθούν για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες... εννοεί να δουλεύουν σχεδόν τσάμπα για τους κολλητούς του φαρμακοβιομήχανους;
και αν μπορείτε ρωτήστε τον τι θέση θα πάρει αν η εξοχοτάτη φίλη του Μέρκελ με την οποία διατηρεί μονομερή αλληλογραφία εφαρμόσει τις δικές του θέσεις στους νόμιμους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία: 3 Να καταργηθούν όλες οι απαράδεκτες ρυθμίσεις – όπως στο σύστημα υγείας και στην συνταξιοδότηση αλλοδαπών
Και αν μπορείτε να του μεταφέρετε : αρκετά ταίσαμε τόσα χρόνια τους κρατικοδίαιτους κομματοσκυλοσυν δικαλιστές πολιτικούς, δε θέλουμε και υπαλλήλους φαρμακοτρίφτηδω ν.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER