Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 15:28

Υποδοχή νικητή για Σαμαρά στην Κυπαρίσσια

Γράφτηκε από τον
Υποδοχή νικητή για Σαμαρά στην Κυπαρίσσια

Με το σύνθημα «Νάτος – νάτος ο πρωθυπουργός» υποδέχθηκαν το μεσημέρι τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή.

Με το που πάτησε το πόδι στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα πνίγηκε στις αγκαλιές των ψηφοφόρων και φίλων του όπου όλοι του εύχονταν καλή επιτυχία και δύναμη,  εκφράζοντας την βεβαιότητά τους για νίκη στις εκλογές.

Ο κ. Σαμαράς αφού κατάφερε να διασχίσει το πλήθος που τον υποδέχθηκε με πολλή θέρμη, πέρασε από τα καταστήματα της πλατείας, χαιρετώντας τον κόσμο που βρισκόταν σε αυτά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότεροι του επισήμαναν την ανάγκη παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, εκφράζοντας με σθένος την υποστήριξη στο πρόσωπό του. Πάντως, τα "άκουσε" και από έναν πολίτη που του είπε πως θα πρέπει να ντρέπονται οι πολιτικοί να βγαίνουν στις πλατείας έτσι όπως έχουν καταντήσει την χώρα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συνέχεια.

Φεύγοντας από την πλατεία της Κυπαρισσίας ο κ. Σαμαράς είχε προγραμματίσει γεύμα με τους δημάρχους της Μεσσηνίας και τους υποψήφιους βουλευτές που όλοι ήταν παρόντες.


NEWSLETTER