Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 15:12

Κριτική στον απολογισμό Τατούλη από το Ν. Γόντικα

Γράφτηκε από την

Κριτική στα όσα είπε το βράδυ της Δευτέρας στην Τρίπολη ο Πέτρος Τατούλης κάνοντας απολογισμό του έργου του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έκανε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας.

 

Ακολουθεί αναλυτικά ο σχολιασμός του κ. Γόντικα:

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Τατούλης σταθερά άνοιγε και ανοίγει δρόμους στο πλευρό των επιχειρηματικών ομίλων, ήταν και είναι ευαίσθητοι στα αιτήματά τους και ασυγκίνητοι στα βάσανα του λαού. Διαμορφώνουν υποδομές, αδειοδοτούν και διευκολύνουν επενδυτικούς σχεδιασμούς επιχειρηματικών ομίλων κύρια στους τομείς ενέργειας, τουρισμού για υψηλά βαλάντια, αγροκτηνοτροφικό, δικτύων μεταφοράς και υδάτινων πόρων. Τομείς που τα υπερσυσωρευμένα κεφάλαια αναζητούν διέξοδο για κερδοφορία.

Στήριξαν και υλοποίησαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την πολιτική του κεφαλαίου που ενιαία υλοποιείται σε κεντρικό, Περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, στα όργανα της Ε.Ε. και της κυβέρνησης, των Δήμων και της Περιφέρειας. Υπερηφανεύονταν μάλιστα δημόσια και στο ΠεΣυ. ότι «έπιασαν τους στόχους του μνημονίου». Είναι με την καπιταλιστική ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα".