Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 12:22

Να εξευμενίσει τον Τατούλη προσπαθεί η Αλειφέρη

Γράφτηκε από την

Η ηγεσία της Ν.Δ. επιμένει στην επιλογή της να είναι η Ελένη Αλειφέρη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας στο συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, τον οποίο στηρίζει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με δεδομένη τη θέση αυτή και την αντίδραση του κ. Τατούλη στην επιλογή της, η Ελ. Αλειφέρη επιχειρεί να ρίξει γέφυρες και να αλλάξει την αρνητική άποψη του περιφερειάρχη. Η προσπάθεια αυτή επιβεβαιώνεται με την κίνηση της πρώην δημάρχου Μελιγαλά να ζητήσει το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας την έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της αποδοκιμασίας του περιφερειάρχη Π. Τατούλη και της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου (για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Καλλιρρόη) την Κυριακή στο Ραμοβούνι, στις εκδηλώσεις για την επέτειο της γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. 

Το αίτημά της, όμως, συνάντησε διαφωνίες και αντιδράσεις από αρκετούς συμβούλους (Σακελλαριάδη, Σταυρόπουλο, Κατσαμπάνη, Δαβίλλα κ.λπ.), για διάφορους λόγους, και από διαφορετική σκοπιά ο καθένας. Ετσι η κ. Αλειφέρη αναγκάστηκε να το αποσύρει, αφού διαπίστωσε ότι δε θα ψηφιζόταν ομόφωνα και κινδύνευε να περάσει με ισχνή πλειοψηφία.

 

Γ.Σ.