Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 19:15

Καλαμάτα: Νέα εντολή από τους δημότες ζήτησε ο Νίκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Γράφτηκε από την

Την εντολή των δημοτών της Καλαμάτας για να συνεχίσει το έργο της η σημερινή δημοτική αρχή, ζήτησε ο -εκ νέου υποψήφιος- δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας», μιλώντας χθες το βράδυ, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο Π. Νίκας επανέλαβε ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή -«σε συνθήκες πτώχευσης της Ελλάδος, σε συνθήκες πρωτόγνωρης φτώχειας και δυστυχίας»- παρήγε σημαντικό κοινωνικό έργο για «τη στήριξη της φτώχειας και την απάλυνση της δυστυχίας».

Παράλληλα αναφέρθηκε σε έργα υποδομής, όπως η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης, ο εκσυγχρονισμός του βιολογικού καθαρισμού, ο περιμετρικός της πόλης, αλλά και στην προσπάθεια για την προβολή της Καλαμάτας και ανάδειξή της ως τόπου προορισμού, μέσα από εκδηλώσεις ευρείας εμβέλειας, ενώ δήλωσε ακόμα ότι η Καλαμάτα είναι «ο μόνος δήμος που διαχειριζόμαστε μόνοι μας τα σκουπίδια μας». Κι όλα αυτά, συνέχισε, «με τον δήμο οικονομικά βιώσιμο, νοικοκυρεμένο και με πλεόνασμα 6,5 εκατ. ευρώ, με τους υπαλλήλους πληρωμένους στην ώρα τους και τους εργολάβους και προμηθευτές χωρίς εκκρεμότητες».

Στην ίδια εκδήλωση, ο δήμαρχος ανακοίνωσε δύο ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του, τον Αναστάσιο Π. Στρούμπο ηλεκτρολόγο μηχανολόγο και την Ευαγγελία Π. Κονταξή οικονομολόγο.