Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 13:40

Σε δημόσιο διάλογο καλεί τον Βουδούρη η Νικολάκου

Γράφτηκε από την

 

Σε δημόσια συζήτηση καλεί τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, με δηλώσεις της σε...

 

ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας με πανελλαδική εμβέλεια.

“Καλώ τον κύριο Βουδούρη σε πρόσωπο με πρόσωπο δημόσια συζήτηση, προκειμένου να του απαντήσω, ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής και αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, για όσες ''απορίες'' δήθεν έχει. Ειδάλλως, θα αποδειχτεί περίτρανα ότι δεν θέλει αλήθειες. Να κρύψει την ένδεια ενδιαφέροντος και την απουσία δικού του σχεδίου επιδιώκει” δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

Υποστήριξε παράλληλα ότι ο Οδ. Βουδούρης δεν διαθέτει σχεδιασμό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον κατηγόρησε ότι “εκσφενδονίζει λάσπη”.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ντ. Νικολάκου επιτέθηκε στον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Μανώλη, με βαρείς χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον “εκφραστή της παθογένειας του συνδικαλισμού, με μεγάλη ευθύνη για την ανεργία, αφού συχνά ''συνδιοικούσε'' με την εκάστοτε εξουσία, πολλές φορές και ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων”, ο οποίος, όπως είπε, “περιφέρεται ως γραφική φιγούρα, από κανάλι σε κανάλι και από κοινωνικό δίκτυο σε κοινωνικό δίκτυο, με ένα φάκελο δήθεν ''σκανδάλων'', φτάνοντας στο σημείο, για λόγους εντυπώσεων και μόνο, να επικαλεστεί τον πρωθυπουργό, τον οποίο ο ίδιος συλλήβδην απορρίπτει”.

Παράλληλα επιρρίπτει ευθύνες στον Γ. Μανώλη για την ανεργία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, απευθύνοντάς του το ερώτημα “όλα αυτά τα χρόνια, τι κάνατε για την ανεργία” και καλώντας τον να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για για τη μείωση της ανεργίας στην Πελοπόννησο.