Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 12:54

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Πρασίνων θα επισκεφθούν την Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Πρασίνων θα επισκεφθούν την Τρίπολη

 

Στην Τρίπολη θα βρεθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών των Πρασίνων με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Νίκο Χρυσόγελο με σκοπό να έχει επαφές ενόψει των εκλογών, αλλά και την παρουσίαση των υποψηφίων που κατάγονται από την Περιφέρεια Πελοποννήαου.

Ειδικότερα στην Τρίπολη μαζί με τον κ. Χρυσόγελο θα βρεθούν οι επίσης υποψήφιοι Ολγα Θεοδωρικάκου και Νίκος Λόης, ενώ θα παρουσιαστούν οι προερχόμενοι από την Πελοπόννησο υποψήφιοι Χριστίνα Καλαθά (Αρκαδία), Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος, και Νίκος Λόης (Κορινθία), Δικηγόρος - Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού “Προμηθέας”. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Τρίπολη, θα συναντηθούν στις 12 το μεσημέρι με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, συνοδευόμενοι από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου, Λάμπρο Μπούκλη. Στη συνέχεια, στη 1 μ.μ., ο Νίκος Χρυσόγελος θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "Περιφέρεια - Δήμοι - Ευρώπη - Οικολογία", που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Μαίναλον" της αρκαδικής πρωτεύουσας και στην οποία θα λάβουν μέρος στελέχη και υποψήφιοι της αυτοδιοίκησης της Πελοποννήσου.

* Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος την Πέμπτη 24 Απριλίου.

 

 

 


NEWSLETTER