Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 19:57

Συμπόρευση Δέδε - Βακαλόπουλου στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Συμπόρευση Δέδε - Βακαλόπουλου στην Πελοπόννησο

Συμπόρευση με κοινό ψηφοδέλτιο αποφάσισαν πριν λίγη ώρα οι συνδυασμοί "Πελοποννησιακή Συνεργασία" του Γιώργου Δέδε - ο οποίος θα είναι και επικεφαλής- και "Δημοκρατική Αριστερή Συνεργασία Πελοποννήσου" του Μπάμπη Βακαλόπουλου, που στηρίζεται από την ΔΗΜΑΡ.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκαν, σύμφωνα με κύκλους που γνωρίζουν τις διεργασίες, για να υπάρξει ενδυνάμωση του χώρου της Κεντροαριστεράς στην Πελοπόννησο και να μην γίνεται διαρροή ψήφων προς τον Τατούλη, ο οποίος χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα στήριξής του από το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ την παρουσία μερικών συμβούλων που υπηρέτησαν την αυλή του από διάφορες θέσεις και με διάφορους τρόπους.

Οι δύο πλευρές μετά από πολύωρες συζητήσεις εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Η απόφαση των πολιτών της Πελοποννήσου στις 18 Μαΐου θα δεσμεύσει το μέλλον του τόπου μας και –ουσιαστικά- θα καθορίσει την φυσιογνωμία της περιφέρειας το 2020. 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές γενιές της Πελοποννήσου, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη της ανατροπής και της αναδημιουργίας. Με Ειλικρίνεια και Τόλμη εγκαταλείπουμε κάθε προσωπική ιδιοτέλεια και υποτασσόμαστε στην ανάγκη για την συνένωση όλων των υγιών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων, προς τις οποίες απευθυνόμαστε. Για να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος. 

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και προσηλωνόμαστε σε όσα μας ενώνουν. Στις κοινές μας αγωνίες για τους πολίτες της Πελοποννήσου και τους κοινούς στόχους, για Πρόοδο, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Διαφάνεια. Στην προγραμματική μας σύγκλιση, για τα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας".


NEWSLETTER