Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 20:10

Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών των "Πρασίνων" στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών των "Πρασίνων" στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών των "Πρασίνων" με επικεφαλής τον Νίκο Χρυσόγελο.

 

Ο ευρωβουλευτής συνοδευόμενος από τους επίσης υποψηφίους Ολγα Θεοδωρικάκου, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, Ναταλία Μποφίλιου και Χριστίνα Καλαθά συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής της "Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά" Λάμπρος Μπούκλης.

Ο Νίκος Χρυσόγελος αναφέρθηκε στον θεσμικό ρόλο της παρουσίας του ως Ευρωβουλευτής και σημείωσε την ανάγκη να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες και πόροι στις Περιφέρειες. Συμφώνησε με τον κ. Τατούλη για την ανάγκη υλοποίησης και περαιτέρω ανάπτυξης δράσεων σε θέματα: κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, ανάπτυξης ορεινού τουρισμού, την δημιουργία φορέα διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ανάπτυξης βιολογικής κτηνοτροφίας, βιοκλιματικές και αντισεισμικές παρεμβάσεις σε δημόσια κτήρια, προστασία έναντι διαβρωσης ακτών, διαλογής στην πηγή και ανακύκλωσης – κομποστοποίησης αστικών στερεών αποβλήτων, κλπ.

Ο Λάμπρος Μπούκλης δήλωσε “και απέναντι και δίπλα στις θέσεις του Περιφερειάρχη, όπου κρίναμε σωστό, δώσαμε μάχες για την αειφορία στην Πελοπόννησο. Δώσαμε μάχη από κοινού ενάντια στην “μαφία των σκουπιδιών¨ που έκανε κουμάντο για πολλά χρόνια στην Πελοπόννησο. Πρέπει όλοι μαζί: Περιφέρεια, ΦΟΔΣΑ και ΥΠΕΚΑ άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης ενόψει θέρους και να συνεχίσουμε να παλεύουμε προς την αποκατάσταση της νομιμότητας. Ο αγώνας προς την νομιμότητα πρέπει να συνεχισθεί και να δικαιωθεί”. 


NEWSLETTER