Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 22:20

Με νέες αποκαλύψεις απειλησε ο Κασιδιάρης από την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές και να κερδίσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ο στόχος της Χρυσής Αυγής. Αυτό επισημάνθηκε απόψε το βράδυ, σε συγκέντρωση στην Καλαμάτα, στο "Rex", όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Αυγής" για την Περιφέρεια, παρουσία του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

 

Κατηγορώντας τους «κλέφτες, προδότες και πουλημένους πολιτικούς», ο Ηλ. Κασιδιάρης είπε, μεταξύ άλλων πως «οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν, θα στείλουν στη φυλακή υπουργούς και τον πρωθυπουργό». Υποστήριξε ότι η Χ.Α. «θα διαλύσει το απόκομμα της Ν.Δ., όπως αφάνισε το ΛΑΟΣ και στη συνέχεια θα διαλύσει και το ΣΥΡΙΖΑ», ενώ ισχυρίστηκε πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος «θα βγει από τη φυλακή ως πρωθυπουργός».

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης είπε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι οι νοικοκυραίοι που ήταν πρώτοι και βρέθηκαν τελευταίοι. Είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων και όμως θα κερδίσουμε».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δολτσινιάδης ανέφερε ότι «την Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να την πάρουμε, γιατί η μήτρα της ιδεολογίας μας, του ελληνικού εθνικισμού». Είπε ότι στόχος τους είναι «να ενισχύσουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με εγγειοβελτιωτικά έργα. Αγρότες, εργάτες, στρατιώτες είναι η βάση της δικής μας πολιτικής».

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Νικήτας Μανδραπήλιας, αφού ανέφερε ότι «από τη μία είναι οι απατεώνες και οι κλέφτες και από την άλλη οι Ελληνες εθνικιστές», είπε πως «στις 18 και στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε να φύγουν οι σάπιοι και οι αδελφές».

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Χ.Α. Δημήτριος Τζεβετζής και Νικόλαος Κωνσταντίνου.

 

Γ.Σ.