Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 09:15

Προεκλογικές περιοδείες αυτοδιοικητικών υποψηφίων

Γράφτηκε από την

Περιφέρεια Πελοποννήσου 

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

Στους Πελοποννήσιους της Αττικής θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, μεθαύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο "Stanley" στην πλατεία Καραϊσκάκη, από κοινού με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Αντικάλαμο, Σπερχογεία, Μικρομάνη, Αμμο και Αρι.

 

Δήμος Καλαμάτας

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΕΔΗΜΑΣ

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 11.30 το πρωί, στο εκλογικό κέντρο του κέντρο, θα παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας, ο οποίος χθες περιόδευσε στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Σε καταστήματα στις οδούς Αριστοδήμου και Μαυρομιχάλη θα περιοδεύσει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης, ο οποίος το απόγευμα θα επισκεφθεί το Φραγκοπήγαδο, τη Ράχη, τον Αβραμόγιαννη, καθώς και τα Λέικα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος σήμερα το πρωί θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα και το απόγευμα στη συνοικία της Φυτειάς.

 

Δήμος Μεσσήνης

 

ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος, Στάθης Αναστασόπουλος, θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα σε Μυρτοποταμιά και Λευκοχώρα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Σαμπαζιώτης θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί τον Αριστομένη και το Χατζή, το μεσημέρι το Μηλιώτη, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Μαγγανιακό, Ελληνοεκκλησιά, Καλογερόρραχη, Πολύλοφο και Ανδρούσα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

Το εκλογικό του κέντρο στη Μεσσήνη εγκαινίασε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ο οποίος σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί τα χωριά Μάνεση, Στέρνα και Διόδια και το βράδυ θα μιλήσει στον Αριστομένη.

 

Δήμος Οιχαλίας

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η υποψήφια δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου σήμερα το απόγευμα θα περιοδεύσει στη Δημοτική Ενότητα Δωρίου και συγκεκριμένα σε Αγιο Γεώργιο, Ανω Δώριο, Χρυσοχώρι, Ψάρι, Βασιλικό, Κόκλα και Δώριο.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα σε Μίλα, Νεοχώριο, Ανθούσα, Τσουκαλέικα και Σκάλα.

 

Δήμος Πύλου - Νέστορος

Προεκλογικές περιοδείες αυτοδιοικητικών υποψηφίων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί τη λαϊκή αγορά στο Βλαχόπουλο και το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Μεσοχώρι, Πήδασο, Χωματάδα, Περιβολάκια και Καλλιθέα.