Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 08:31

Αύριο ή την Πέμπτη τα επίσημα αποτελέσματα και οι σταυροί των υποψηφίων

Γράφτηκε από την
Αύριο ή την Πέμπτη τα επίσημα αποτελέσματα και οι σταυροί των υποψηφίων

Αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να γίνει από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας η επίσημη ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων για τους δημοτικούς συνδυασμούς των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου - Νέστορος, Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης, καθώς και των επίσημων αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί θα δοθούν και τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψήφιων δημοτικών και  περιφερειακών συμβούλων.

Πάντως μέχρι χθες το μεσημέρι συνεχιζόταν η παράδοση των εκλογικών σάκων στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, και η διαδικασία καταμέτρησης των αποτελεσμάτων ξεκίνησε μετά τις 5 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και η διαδικασία επαλήθευσης των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων συμβούλων, ώστε να υπάρχουν τα επίσημα αποτελέσματα πριν από τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος, μετά την ανάρτηση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της απόφασης για τα τελικά αποτελέσματα της 1ης Κυριακής.

Ν.Κ.


NEWSLETTER