Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 14:32

Να τιμωρήσουν Τατούλη και Σαμαρά ζητάει από τους πολίτες ο Μανώλης

Γράφτηκε από την
Να τιμωρήσουν Τατούλη και Σαμαρά ζητάει από τους πολίτες ο Μανώλης

Ο Γιάννης Μανώλης με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Στις εκλογές της Κυριακής δώσαμε μία δύσκολη μάχη απέναντι σε εκβιαστικές και φασιστικές μεθοδεύσεις. 

Και δεν χάσαμε από το κράτος του Τατουλιστάν, αλλά από το παρακράτος του Εργολαβιστάν που προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά  του επιστράτευσε ακόμα και τον πρωθυπουργό και τον μετέτρεψε σε κομματάρχη του Περιφερειάρχη, τηλεφωνώντας προσωπικά από την Πύλο για να κινητοποιήσει τους πολίτες υπέρ του, και βγάζοντας «απαλλακτικό βούλευμα» για τον φάκελο με τα ανομήματα της διοίκησης Τατούλη που έχει περιέλθει σε γνώση του.

Στη συνείδηση των πολιτών κερδίσαμε τον Τατούλη γιατί μόνοι απέναντι σε όλους αναδείξαμε την νοοτροπία του, τις παλαιοκομματικές μεθόδους του και την αγαστή συνεργασία του με τα συμφέροντα και τη διαπλοκή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που έδωσαν την μάχη με σθένος ακόμα και την ώρα που διαπιστώθηκε η παντελής τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων στα εκλογικά τμήματα. Ευχαριστώ προσωπικά τους 18500 Πελοποννήσιους που άντεξαν και στάθηκαν όρθιοι στους εκβιασμούς. Αλλά και όσους δεν άντεξαν και λύγισαν, αλλά έχουν πλέον το θάρρος να αναγνωρίσουν την αλήθεια.

Κέρδισαν μία μάχη αλλά ο πόλεμος είναι μπροστά και απαιτεί την ένωσή μας υπέρ της πατρίδας και του λαού μας και κόντρα στα συμφέροντα.

Καλούμε τους πολίτες να τιμωρήσουν την ερχόμενη Κυριακή τόσο τον Τατούλη όσο και τον κομματάρχη της διαπλοκής Αντώνη Σαμαρά".


NEWSLETTER