Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 18:51

"Ελληνική Δράση" κατά Χρυσής Αυγής για τις ακροδεξιές ψήφους στο Νίκα

Γράφτηκε από την
"Ελληνική Δράση" κατά Χρυσής Αυγής για τις ακροδεξιές ψήφους στο Νίκα

Η παράταξη "Ελληνική Δράση Καλαμάτας" δίνει ειρωνικά συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή, επειδή εξέλεξε «από την πρώτη Κυριακή τον εκλεκτό του συστήματος και της ΝΔ κ. Νίκα». Παράλληλα συγχαίρει τον ίδιο τον Π. Νίκα, «για τις μοναδικές ικανότητές του να συνενώνει από τσιγγάνους και στελέχη της ΔΗΜΑΡ μέχρι και... χρυσαυγίτες, με προεξάρχοντα τον βουλευτή τους!». 

 

Είναι προφανές ότι σε τοπικό επίπεδο υπάρχει διάσπαση του εθνικιστικού μπλοκ και ότι η "Ελληνική Δράση" στρέφεται πλέον ανοιχτά κατά της... συστημικής Χρυσής Αυγής. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Κατ’ αρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες βρέθηκαν μαζί μας στο πολιτικό χαράκωμα της «Ελληνικής δράσης" για τον Δήμο Καλαμάτας και αντιστάθηκαν στις πιέσεις και στα κτυπήματα κάτω από την μέση όσων πολιτικάντηδων βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα. Παρ' όλα αυτά στις εκλογές μίλησε ο λαός και η γνώμη του είναι απολύτως σεβαστή. 

Συγχαρητήρια στον κ. Νίκα, που κατάλαβε επιτέλους ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, όπως είπε στην ομιλία του την περασμένη Κυριακή, οι οποίοι περνούν δύσκολα και δυστυχούν. Αυτό είναι μία προτεραιότητα για μας, όπως γράφουμε στο πρόγραμμά μας και έχουμε κατ' επανάληψιν δηλώσει ότι είναι απαραίτητη μία ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική. Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Νίκα για τις μοναδικές ικανότητές του να συνενώνει από τσιγγάνους και στελέχη της ΔΗΜΑΡ μέχρι και... χρυσαυγίτες με προεξάρχοντα τον βουλευτή τους! 

Συγχαρητήρια ακόμη και στους "αντισυστημικούς" χρυσαυγίτες που εψήφισαν και εξέλεξαν κιόλας από την πρώτη Κυριακή τον εκλεκτό του συστήματος και της ΝΔ κ. Νίκα, πηγαίνοντας αντίθετα με την κομματική τους γραμμή να μη δοθεί καμία ψήφος στην ΝΔ. (Αραγε ο κ. Νίκας φοβόταν την δεύτερη Κυριακή;). Αυτό το αναφέρουμε γιατί στελέχη του κ. Νίκα διέδιδαν ότι έχουμε την στήριξη της Χρυσής Αυγής, ενώ κάποιοι που δηλώνουν "χρυσαυγίτες" δούλευαν για τον κ. Νίκα. Αυτό δηλώνουν οι αριθμοί και μετά τις ευρωεκλογές.

 

Τέλος, εμείς είμαστε πάντα εδώ με διάθεση συνεργασίας και συνεννοήσεως προς όλους, μένοντας σταθεροί στις αξίες και στις αρχές μας εναντίον του σάπιου συστήματος της μεταπολιτεύσεως, της εγκληματικότητας ειδικά στην ύπαιθρο, και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της εθνικής μας ταυτότητος, που απειλείται από την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας και τον ισλαμικό φανατισμό που αυτοί μεταφέρουν». 


NEWSLETTER