Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 15:41

Συμπαράσταση Πουλοκέφαλου στο Χρήστο Μαλαπάνη για την επίθεση Τατούλη

Γράφτηκε από την

Με δημοσίευση στην προσωπική του ιστοσελίδα ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος εκφράζει τη συμπαράστασή του στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη για την επίθεση που δέχτηκε από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. 

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Πουλοκεφάλου: «Οφείλω μια δήλωση και ταυτόχρονα εξήγηση για τους υπαινιγμούς που άφησε να αιωρούνται για τον Χρήστο Μαλαπάνη στη σημερινή συνέντευξη-παρωδία ο κ. Τατούλης. Ο Χρήστος Μαλαπάνης διά βίου πορεύτηκε και πορεύεται με τα διακριτικά του Ηθους και της Αρετής! Στο Χρήστο Μαλαπάνη δεν κολλάει καμία λάσπη, κανένας υπαινιγμός, καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. 
Εχει την δική του προσωπική διαδρομή, έχει δώσει εξετάσεις στα δημόσια πραγμάτα, έχει υπηρετήσει την Καλαμάτα και την Μεσσηνία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. 
Αποτελεί το πρότυπο δημοκρατικής συμπεριφοράς και πολιτικής ευπρέπειας. 

Κάθε υποκριτική προσπάθεια, από τους "αναμάρτητους" της Περιφερειακής Αρχής για σπίλωση του ονόματός του θα πέφτει στο κενό. 

Ο Χρήστος είχε και έχει το δικό του ειδικό βάρος που αδυνατεί να το αγγίξει κάθε ιδιοτελής απόπειρα αμαύρωσης της ευκαιριακής μονταζιέρας των ιριδισμών του ψεύδους και να αφήσει φτηνά υπονοούμενα. Είμαστε ευτυχείς όσοι συνεργαστήκαμε με το Χρήστο Μαλαπάνη».