Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 16:41

Χρυσομάλλης κατά Κοζομπόλη για 5η αξιολόγηση και χρέος

Γράφτηκε από την
Χρυσομάλλης κατά Κοζομπόλη για 5η αξιολόγηση και χρέος

Δριμεία επίθεση κατά της βουλευτή Μεσσηνίας Γιώτας Κοζομπόλη για την 5η αξιολόγηση, τη διευθέτηση του χρέους και το e-mail Χαρδούβελη, εξαπολύει ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μάλιστα δεν διστάζει να συγκρίνει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας Ιωσήφ Γκαίμπελς, βάζοντας ως τίτλο στην γραπτή τοποθέτησή του «Φτάνει πια ο "Γκαιμπελισμός" κ. Κοζομπόλη». Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Χρυσομάλλης ως απάντηση σε γραπτή δήλωση της βουλευτή, «αποτελεί μνημείο σκόπιμης παραπληροφόρησης, προϊόν παντελούς άγνοιας ή ακόμα χειρότερα, προϊόν ημιμάθειας η ανακοίνωση της κ. Κοζομπόλη». Που σύμφωνα με τον ίδιο «θα όφειλε να ξέρει, όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα, ότι η 5η αξιολόγηση δεν έκλεισε και η χώρα δεν έλαβε τα τελευταία 7 δις από το τότε πρόγραμμα, καθώς και την πιστοληπτική γραμμή στήριξης που θα την οδηγούσε στη λύτρωση από τα μνημόνια, επειδή προκάλεσαν πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας». Προσθέτει δε σε άλλο σημείο ότι «τη διαφορά την καταλαβαίνει και ένας μαθητής του Δημοτικού». Θεωρεί μάλιστα προφανές ο κ. Χρυσομάλλης ότι η βουλευτής «παραπληροφορεί σκόπιμα ότι το "email Χαρδούβελη" προέβλεπε μέτρα 20 δις, ενώ είναι γνωστό (μπορεί να το δει ακόμα και στο Google) ότι προέβλεπε μέτρα 1 δις, τα οποία φαντάζουν παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που υπογράψανε στα "τέσσερα", που θα έλεγε κι ο κυβερνητικός εταίρος της». 

Επίσης, σύμφωνα με τον πολιτευτή της Ν.Δ., η κ. Κοζομπόλη «ξέχασε να πει στους πολίτες ότι η "περήφανη" διαπραγμάτευση Τσίπρα - Βαρουφάκη επιβάρυνε το χρέος με επιπλέον 86 δις». Και την παροτρύνει «αντί να βγάζετε, λοιπόν, ανακοινώσεις που θα ζήλευε ακόμα και ο Goebbels (Γκαίμπελς), οι οποίες... αγγίζουν τη γνωστή ρήση του Einstein (Αϊνστάιν) για το σύμπαν και την ανθρωπινή ανοησία, θα σας πρότεινα να προσφέρετε τη μία και μοναδική καλή υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στη χώρα. 

Να φύγετε τώρα για να σταματήσει η καταστροφή του τόπου από τη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου», σημειώνει καταλήγοντας. 


NEWSLETTER