Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 21:04

"Γεννηματάς" προς Πιπιλή για το θέμα Τατούλη

Γράφτηκε από την
"Γεννηματάς" προς Πιπιλή για το θέμα Τατούλη

Το Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" απαντά με ανακοίνωσή του στα καταγγελτικά ερωτήματα που είχε θέσει η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή αναφορικά με τη σχέση εργασίας του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με το νοσηλευτικό ίδρυμα. Παράλληλα, ο συνδυασμός "Νέα Πελοπόννησος" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδίδει τις προσωπικές επιθέσεις κατά του κ. Τατούλη σε έλλειψη πολιτικής πρότασης και πολιτικών επιχειρημάτων.
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" έχει ως εξής:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τον ιατρό του νοσοκομείου Πέτρο Τατούλη η διοίκηση του νοσοκομείου δηλώνει ότι:
- Ο κ. Τατούλης ανέλαβε υπηρεσία την 15η Ιουλίου 2010 ως διευθυντής ΕΣΥ.
- Τοποθετήθηκε προσωρινά, για περίοδο προσαρμογής στο νοσοκομείο μας, στη μονάδα εγκαυμάτων και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα της οργάνωσης και του εξοπλισμού της.
- Πήρε κανονική άδεια από 13/9 έως 15/10 και άδεια άνευ αποδοχών από 18/10 έως 15 Νοεμβρίου».
Στην ανακοίνωσή της η "Νέα Πελοπόννησος" σημειώνει αναλυτικά:
«Τις τελευταίες ημέρες απορημένη και αηδιασμένη η μεσσηνιακή κοινωνία γίνεται μάρτυρας των κλιμακούμενων επιθέσεων κατά των κεντρικών προσώπων του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος".
Για μια ακόμα φορά ένα τοπικό κατεστημένο διαπλεκόμενων συμφερόντων κατεβάζει το επίπεδο του πολιτικού λόγου, στην προσπάθειά του να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία και να διατηρήσει τα προνόμιά του. Αλλωστε, η νομή της εξουσίας και η εκμετάλλευση της κομματικής ταυτότητας τους έδωσε υπόσταση στην τοπική κοινωνία.
Κάποιοι από αυτούς, εδώ και χρόνια, δεν έχουν εργαστεί και ζουν τακτοποιώντας τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, συντηρώντας την ευνοιοκρατία και την αναξιοκρατία, εκμεταλλευόμενοι τους αγνούς, πολιτικούς αγώνες των μελών και στελεχών του κόμματός τους.
Πάλι, επικαλούμενοι έναν κενό ουσίας και νοήματος κομματικό πατριωτισμό, προσπαθούν να παραπλανήσουν και να αποπροσανατολίσουν το εκλογικό σώμα, για να μην ξεσκεπαστούν οι ίδιοι και αποκαλυφθούν η προσωπική τους διαδρομή, τα προσωπικά τους οφέλη από την ενασχόληση με τα κοινά και τελικά η προσωπική τους πολιτική ένδεια, όταν αποστερηθούν των αξιωμάτων και της εξουσίας.
Η έλλειψη πολιτικής προτάσεως και πολιτικών επιχειρημάτων, σε συνδυασμό με την αγωνία "επιβίωσης", καθοδηγεί τις τελευταίες προσωπικές επιθέσεις και εντείνει τις σχέσεις εξάρτησης μέρους του Τύπου με το κατεστημένο της αδράνειας και της αναποτελεσματικότητας, της οπισθοδρόμησης και των χαμένων ευκαιριών για τη Μεσσηνία μας».


NEWSLETTER