Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 21:44

Επίθεση Παππά κατά Κυριάκου Μητσοτάκη από την Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, χθες το βράδυ, στην ομιλία του στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" του Διοιητηρίου Μεσσηνίας.

Στην εκδήλωση για τα 2 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός σημείωσε ότι οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο εκδότης του "Κήρυκα" Χανίων για τα δάνεια που είχε πάρει και για το "πόθεν έσχες". «Πρέπει να είναι κρύσταλλο ενώπιον των πολιτών η οικονομική και περιουσιακή του κατάσταση», παρατήρησε και σημείωσε: «Αυτά με τις κάστες πολιτικών τζακιών τελείωσαν, ίδιοι κανόνες για όλους».

Ο κ. Παππάς δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει το χρέος να υπονομεύσει τις αναπτυξιακές προσπάθειες της χώρας και ζήτησε ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα του χρέους. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης κι εκτίμησε πως θα επανακάμψει η χώρα και θα έρθει στην ομαλότητα. Σημείωσε ότι ο μεγάλος στόχος είναι η δίκαιη ανάπτυξη και αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των αδυνάτων. Κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τα δάνεια με αέρα στα μέσα ενημέρωσης κι επεσήμανε ότι «ο φάκελος της Εξεταστικής Επιτροπής θα πάει στον εισαγγελέα και θα εξεταστούν και ευθύνες πολιτικών προσώπων». Κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι «δεν θέλουν τη δημόσια τηλεόραση, γιατί δεν θέλουν έναν σταθμό που θα ενημερώνει ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δίκη για τη Siemens».