Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 17:53

Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας: Απέλαση τώρα!

Γράφτηκε από την

Τις τελευταίες μέρες –τόσο στην χειμαζόμενη χώρα μας όσο και στην αενάως δοκιμαζόμενη ιδιαίτερη πατρίδα μας- γινόμαστε μάρτυρες απαράδεκτων γεγονότων και φαινομένων που αναστατώνουν για μία ακόμα φορά το σύνολο των έντιμων και πατριωτών Ελλήνων.
Από τη μια η αλβανική συμμορία στην Αττική των νεαρών εγκληματιών με τα καλάσνικωφ, που καίτοι «μετείχε της ημετέρας παιδείας» ουδέν ανθρώπινο χαρακτηριστικό απέκτησε. Βιαστές, ληστές και φονιάδες,…, μέλη ενός λαού που ευεργετήθηκε όσο κανείς άλλος από την Ελλάδα ενώ δίνει κάθε μέρα και νέους αδίστακτους εγκληματίες εις βάρος των Ελλήνων, έτσι που να ‘ναι γεμάτες οι φυλακές μας από ομοεθνείς τους (για φόνους, εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, σωματεμπορία, προστασία και εκβιασμούς κλπ, κλπ). Αν ήμασταν σε χώρα που σέβεται τον εαυτό της, δηλαδή σε οποιαδήποτε ευνομούμενη πολιτισμένη Χώρα της Δύσης, το ένα χιλιοστό να είχαν πράξει οι ρατσιστές Αλβανοί εις βάρος των γηγενών, ουδείς Αλβανός, νόμιμος ή παράνομος, θα ευρίσκετο στη χώρα αυτή.
Από την άλλη δεκάδες κρούσματα ελονοσίας στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας με άμεσες επιπτώσεις και κινδύνους σε χιλιάδες συμπατριώτες μας. Η φιλοξενία τεραστίου αριθμού ΑφροΑσιατών λαθρομεταναστών εποίκων που ολοένα και αυξάνεται είναι βεβαιωμένα πλέον η αιτία της επανεμφανίσεως της επικίνδυνης νόσου μετά από πολλές δεκαετίες…
Τα προβλήματα και η παραβατικότητα που γεννά η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχουν κάνει την καθημερινή ζωή μας αληθινή κόλαση σε πόλεις και χωριά, τη στιγμή της απόλυτης οικονομικής μας δοκιμασίας και εξαθλίωσης, στο δρόμο που χαράσσει η αχυρο-κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας.
Είναι πλέον ορατό το επικίνδυνο ενδεχόμενο οι Έλληνες να επιλέξουν ως μονόδρομο την οδό της αυτοδικίας κι αυτό θα ‘ναι μια εξέλιξη για την οποία δεν θα ευθυνόνται οι ίδιοι αλλά η άθλια πολιτεία που τους αφήνει απροστάτευτους και αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει το νόμο, εμφορούμενη από πνεύμα αφασίας και ιδεοληψίες της αντεθνικής Αριστεράς και του διεθνιστικού «πολυ-πολιτισμού».
…Γιατί η λύση είναι μία και μόνη: άμεση Απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών και Σφράγισμα των συνόρων μας. ΤΩΡΑ!

Σπάρτη, 13-10-2011
Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Β. Λουκάκος                                                       Γ. Π. Δημακόγιαννης
Ιατρός                                                                             Εκδότης

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  27350 29056,  6908 693003,  6978 991863
τηλ.\fax: 27330 53670, e-mail:  HYPERLINK "mailto:gloukak@otenet.gr" gloukak@otenet.gr, gpdimak@otenet.gr


NEWSLETTER