Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 18:58

“Ψάχνεται” για νέο συνδυασμό στη Μεσσήνη ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
“Ψάχνεται” για νέο συνδυασμό στη Μεσσήνη ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη δυνατότητα συγκρότησης "ενός ευρύτερου προοδευτικού συνδυασμού" διερευνά -σύμφωνα με ανακοίνωση της- η αυτοδιοικητική ομάδα της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσσήνης.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε "με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν ως θέμα τη στήριξη υποψηφίων δημάρχων για το Δήμο Μεσσήνης".

Αν οι προσπάθειες της ομάδας αποδώσουν καρπούς, ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Γιώργου Τσώνη θα δεχθεί σοβαρό πλήγμα καθώς θα έχει απώλειες από τα αριστερά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσώνης κάθε άλλο παρά αντιπολιτευτική διάθεση έχει απέναντι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, και ότι σε τμήμα του Κινήματος Αλλαγής προκαλεί προβληματισμό η φιλοκυβερνητική του στάση. Τώρα ο κ. Τσώνης κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος στις κάλπες και με έναν κομματικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ που ενδέχεται να του στερήσει, όχι μόνο την πρώτη θέση στις εκλογές της πρώτης Κυριακής, αλλά και έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Βεβαίως δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να μην αποδώσουν τελικώς καρπούς οι προσπάθειες της αυτοδιοικητικής ομάδας της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσσήνης, ειδικά αν δεν στηριχθούν ενεργά από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Θ.Λ.

Παναγιώτα Ντίντα

Σχόλια  

0 # Παραπολιτικος 08-09-2018 13:37
Γιατί στο άρθρο δεν παρατίθεται και η ίδια η ανακοίνωση της αυτοδιοικητικης ομαδας;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER