Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 16:17

Καλαμάτα: Η υποδοχή του νέου έτους στο Διοικητήριο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Την 1η μέρα του 2019 υποδέχθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα, εκπρόσωποι αρχών και φορέων της Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής τελέστηκε δοξολογία, στην οποία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” ο κ. Χρυσόστομος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και έδωσε τις ευχές του για το νέο χρόνο μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τους βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη, Πέτρο Κωνσταντινέα και Δημήτρη Κουκούτση, τους επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκο Πατσαρίνο, της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Παναγιώτη Αλευρά και της παράταξης “Πελοπόννησος Οικολογική” Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Στην εκδήλωση στο Διοικητήριο παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι της περιφερειακής αρχής, υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη.

Απουσίασαν από την εκδήλωση αυτή ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, οι αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Μαρία Οικονομάκου, ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι οποίοι νωρίτερα είχαν δώσει το παρών στη δοξολογία.