Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 22:45

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των Τμημάτων στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των Τμημάτων στη Μεσσηνία

 

Αγρια επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της κατάργησης αστυνομικών  τμημάτων εξαπολύει η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Νατάσσα Κυριακοπούλου κατηγορώντας μεταξύ άλλων το κυβερνών κόμμα ότι “κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ μετά από απαίτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του "Ρουβίκωνα" ώστε να ξαναγίνουν τα Εξάρχεια άβατο ανομίας”.

Η Κ. Κυριακοπούλου ανταπαντώντας στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: “Το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής έχει ονοματεπώνυμο πλέον. Είναι αυτό του κ. Κωνσταντινέα (που πρώτος το ανακοίνωσε), της κ. Κοζομπόλη, του κ. Κατρούγκαλου, του υπουργού κ. Τόσκα, του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Αναλυτικά η απάντηση της κ. Κυριακοπούλου: 

“Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων των Φιλιατρών και του Κοπανακίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει τα αστυνομικά τμήματα μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!!!

Ποιος, ο ΣΥΡΙΖΑ, που η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα υπερασπίζεται τρομοκράτες και κουκουλοφόρους μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ που απειλούσε ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ που κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ μετά από απαίτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του "Ρουβίκωνα" ώστε να ξαναγίνουν τα Εξάρχεια άβατο ανομίας μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Το πολιτικό ψέμα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Είναι γνωστό ότι την Τριφυλία την επισκέφτηκαν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας και μετέπειτα ο κ. Κικίλιας και διαπιστώσανε από κοντά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και γι' αυτό δεν έκλεισε κανένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή. 

Το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής έχει ονοματεπώνυμο πλέον. Είναι αυτό του κ. Κωνσταντινέα (που πρώτος το ανακοίνωσε), της κ. Κοζομπόλη, του κ. Κατρούγκαλου, του υπουργού κ. Τόσκα, του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σταματήστε επιτέλους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να προσβάλλετε τους Μεσσήνιους και τους Τριφύλιους. Αποτελεί ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους Τριφύλιους να επισκεφτεί ο ίδιος ο υπουργός την περιοχή και να διαπιστώσει τις ιδιαιτερότητές της, όπως έκαναν και οι υπουργοί Δένδιας και Κικίλιας. 

Αποτελεί δείγμα πολιτικής ανικανότητας να υπάρχουν δύο Μεσσήνιοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παρόλα αυτά να κλείνουν αστυνομικά τμήματα σε μια τόσο ευαίσθητη από πλευράς ασφάλειας και αστυνόμευσης περιοχή. 

Είναι εντελώς υποκριτικό να λέτε ότι με μια ομάδα ΟΠΚΕ θα εξασφαλιστεί η αστυνόμευση στην περιοχή των Φιλιατρών.

Επιτέλους η πολιτική υποκρισία έχει και όρια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το κλείσιμο των τμημάτων και θα συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων για να αποφευχθεί αυτό”.


NEWSLETTER