Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 09:01

Η ΝΔ για την απουσία του Μεσσήνιου βουλευτή από τη χθεσινή περιοδεία: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Αντώνη Σαμαρά»

Γράφτηκε από τον
Η ΝΔ για την απουσία του Μεσσήνιου βουλευτή από τη χθεσινή περιοδεία: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Αντώνη Σαμαρά»

Δεν υπάρχει ζήτημα με την απουσία του πρώην πρωθυπουργού και νυν βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, από τη χθεσινή επίσκεψη βουλευτών του κόμματος στο νομό για να μεταδώσουν το μήνυμα της "Συμφωνίας Αλήθειας" της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και δεν υπάρχει ούτε ζήτημα έλλειψης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τους βουλευτές Κώστα Τασούλα και Γιώργο Γεωργαντά, οι οποίοι μίλησαν για ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Μεσσήνιου πολιτικού για τον τόπο του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις και της «Ε», για την απουσία του Αντ. Σαμαρά παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί η παρουσία του, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσα Κυριακοπούλου, είπε ότι «θα παραστεί αύριο (σ.σ.: σήμερα) στην Καλαμάτα, στις εκδηλώσεις για το μνημείο της Μικρασίας».

Ο Γ. Γεωργαντάς είπε ότι «ανάλογα με τις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας, δεν συμπέσαμε. Εχει γίνει και σε άλλους νομούς».

Ο Κ. Τασούλας απάντησε πως «δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα έλλειψης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Μεσσηνίας. Ο Σαμαράς είναι πίσω από κάθε δράση, από κάθε πρόβλημα και ζήτημα της Μεσσηνίας, και όχι μόνο ως πρωθυπουργός». Εκανε δε λόγο για κολοσσιαίο έργο στη Μεσσηνία στον τομέα του πολιτισμού, με 21 έργα συνολικού προϋπολογισμού 35 εκ. ευρώ, χάρη στο ενδιαφέρον Σαμαρά. Ανέφερε ακόμα ότι τις προηγούμενες μέρες «είχα την ευκαιρία να μιλήσω με το Σαμαρά. Με διαφώτισε, με κατατόπισε για προβλήματα, για προοπτικές, για τα πάντα στη Μεσσηνία».

Γ.Σ.


NEWSLETTER