Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 09:17

Στ. Θεοδωράκης από Καλαμάτα: “Το Ποτάμι ήρθε για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα”

Γράφτηκε από την
Στ. Θεοδωράκης από Καλαμάτα: “Το Ποτάμι ήρθε για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα”

 

«Να μην γυρίσουμε σε ένα περιβάλλον που κανείς δεν πληρώνει και κανείς δεν υπολογίζει κανέναν», δήλωσε χθες στην Καλαμάτα, για τις τηλεοπτικές άδειες και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η πρότασή μας παραμένει η ίδια. Η ανάγκη της χώρας είναι περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία και περισσότερη διαφάνεια σε σχέση με την προέλευση των χρημάτων. Εμείς σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων για την εκλογή νέου ΕΣΡ θα επιμείνουμε, γιατί και έχουμε τα πρόσωπα και θέλουμε να συγκροτηθεί ένα ΕΣΡ. Θέλουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσάρεστη εποχή, αλλά και να μην γυρίσουμε στα λάθη του παρελθόντος. Να μην γυρίσουμε σε ένα περιβάλλον που κανείς δεν πληρώνει και κανείς δεν υπολογίζει κανέναν».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών απάντησε: «Μην ακούτε τις φήμες. Το Ποτάμι θα επιμείνει, καθώς δεν γεννήθηκε για να βελτιώσει απλώς τα άλλα κόμματα, ήρθε για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα. Θα παραμείνουμε Ποτάμι, θα επιμείνουμε και ελπίζουμε ο κόσμος να καταλάβει την ανάγκη να υπάρχει ένα γερό Ποτάμι, ένα δυνατό Ποτάμι, ένα ορμητικό Ποτάμι, ένα καθαρό Ποτάμι που θα τα αλλάξει όλα στη χώρα χωρίς όμως να την γκρεμίσει».

Για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών ανέφερε ότι «οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι δεν θα πάμε σε εκλογές αλλά ποιος ξέρει τι σκέφτεται ο κ. Τσίπρας».

 


NEWSLETTER