Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 17:48

Λαϊκή Ενότητα κατά κυβέρνησης για την αύξηση των διοδίων 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατά της αύξησης των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο και της επιβολής τους στον περιφερειακό της Καλαμάτας, τάσσεται η Ν.Ε. Μεσσηνίας της Λαϊκής Ενότητας. Εξαπολύει, ταυτόχρονα, επίθεση στην κυβέρνηση και κάνει αναφορά στους εθνικούς εργολάβους.

«Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και στην τιμολόγηση των διοδίων ακολουθεί με συνέπεια την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων», αναφέρει η Ν.Ε.της ΛΑ.Ε. και παρατηρεί πως «οι εθνικοί εργολάβοι "βαράνε το ζουρνά" και οι πρωθυπουργοί "χορεύουν"».

Εκτιμά ότι «είναι απαράδεκτο: 1) Πριν καν παραδοθεί ολόκληρος ο περιφερειακός της Καλαμάτας να επιβάλει ο "Μορέας" αυξήσεις 35,7% στα διόδια (Αρφαρών, Θουρίας, Βελιγοστής, Παραδεισίων) και η κυβέρνηση να υπογράφει. 2) Να πληρώνουν διόδια οι πολίτες που θα πηγαίνουν στο Νοσοκομείο και στα κτήματά τους ή στα σπίτια τους από την Καλαμάτα.

3) Με την "ευκαιρία" της επιβολής διοδίων στον περιφερειακό της Καλαμάτας να πληρώνουν αυξημένα τα διόδια και όσοι δεν θα χρησιμοποιούν τον περιφερειακό της Καλαμάτας και θα πηγαίνουν προς Μεσσήνη, Κορώνη, Πύλο, Γαργαλιάνους, Χώρα κ.λπ.».

Απεθυνόμενη στους αρμόδιους υπουργούς, αναφέρει: «Αλήθεια, κύριοι της κυβέρνησης, πού είναι οι εξαγγελίες σας για μείωση των διοδίων και επιβολή αναλογικών διοδίων; Προφανώς πετάχτηκαν και αυτές στον "κάλαθο" του 3ου μνημονίου, όπως και όλες οι υπόλοιπες εξαγγελίες σας».

Η ΛΑ.Ε. Μεσσηνίας «καταγγέλλει την κυβέρνηση για την απαράδεκτη αυτή πολιτική της που επιβαρύνει υπέρογκα και άδικα τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου και απαιτεί: α) Να ακυρωθούν οι αυξήσεις των διοδίων στους σταθμούς των Αρφαρών, της Βελιγοστής και των Παραδεισίων. β) Να μην πληρώνουν διόδια οι πολίτες που κινούνται προς το Νοσοκομείο και οι πολίτες που κινούνται καθημερινά για την εργασία τους εντός του νομού. γ) Επιτέλους υλοποιήστε, κύριοι της κυβέρνησης, έστω και μία δέσμευσή σας (τα αναλογικά διόδια), γιατί δεν αντέχει πια ο λαός άλλο τέτοια "συνέπεια"!!!».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση