Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 12:30

Eκδήλωση της ΝΔ στην Τριφυλία: Βεβαιότητα για επιστροφή σύντομα στην κυβέρνηση

Γράφτηκε από τον
Eκδήλωση της ΝΔ στην Τριφυλία: Βεβαιότητα για επιστροφή σύντομα στην κυβέρνηση

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα», τονίστηκε στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ του Δήμου Τριφυλίας και της Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία με κεντρική ομιλήτρια τη βουλευτή Β' Αθηνών Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκφράστηκε επίσης η βεβαιότητα πως όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση.

Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Ακης Τρουπάκης, που μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι η ΝΔ στο Δήμο Τριφυλίας έχει δυναμική νεολαία και πάντα δίνει το «παρών». Σημείωσε δε πως πρέπει να γίνει αλλαγή τώρα, να γίνουν εκλογές το συντομότερο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Γιώργος Φωτεινός χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανίκανη και άσχετη. Μίλησε για τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει λέγοντας ότι οι αγρότες είναι στους δρόμους, οι επενδύσεις έχουν παγώσει και οι υποδομές έχουν εγκαταλειφθεί - όπου ανέφερε χαρακτηριστικά το δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα και το Φιλιατρινό φράγμα. Τόνισε επίσης ότι το τελευταίο μεγάλο πλήγμα για την περιοχή ήταν το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων. Μίλησε με θερμά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως ήταν ένας πραγματικός ηγέτης και σήμερα φαίνεται η διαφορά, και υπογράμμισε ότι με την εκλογή της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό θα ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας που τόνισε ότι η ΝΔ είναι διαχρονικά το κόμμα της αλήθειας. «Πρέπει να αποβάλει το ενοχικό συναίσθημα και να μιλά καθαρά ιδεολογικά», είπε.

Από την πλευρά της η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει πια το παραμύθι ότι 40 χρόνια καταστρέψαμε τη χώρα, δεν κυβερνήσαμε καν εμείς όλα αυτά τα χρόνια, είπε, και συμπλήρωσε πως  με την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά οι θυσίες του ελληνικού λαού είχαν πιάσει τόπο. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην σημερινή κυβέρνηση, η οποία όπως είπε έχει φέρει νέα μνημόνια και οι διαπραγματεύσεις της οδηγούν σε νέους φόρους: Ο,τι παρουσιάζει ότι δίνει ως επίδομα και 13η σύνταξη, ανέφερε, το παίρνει από την άλλη με φόρους. Καταλόγισε επίσης τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θέλουν να αλώσουν το κράτος γι' αυτό διορίζουν παντού τους δικούς τους. Τους κατηγόρησε επίσης για ιδεοληψία και ανικανότητα. Εξέφρασε δε την βεβαιότητα πως όταν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση. Ενας είναι ο στόχος, είπε, να φύγουν τώρα, καθώς είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι διατελέσαντες πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Κυπαρισσίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Σπύρος Χηνόπουλος, Γιώργος Αλεξόπουλος, Ηλίας Γιαννόπουλος, Γιώργος Φωτεινός, Γιάννης Γεωργακόπουλος και Γιάννης Συναδινός.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER