Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 15:51

ΚΚΕ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Παππά στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ανακοίνωσή της η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ αναφέρει για την επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά ότι «ήρθε στην Καλαμάτα να διαφημίσει τα μνημόνια της επόμενης μέρας».

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει, τα εξής: «Ο Παππάς που ήρθε στην Καλαμάτα με αφορμή τη φιέστα για τα δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, μας είπε: "Η χώρα σταθεροποιείται, αναπτύσσεται και βγαίνει από το τέλμα".

Δεν είπε όμως, ότι αυτό στηρίζεται στο μεγάλο ξεζούμισμα του λαϊκού εισοδήματος όλα αυτά τα χρόνια, με τη φοροληστεία και το κόψιμο μισθών και συντάξεων. Δεν είπε επίσης, ότι παρά την ανάκαμψη για την οποία πανηγυρίζει, τα νέα μέτρα είναι έτοιμα και αφορούν 3,6 δις στις πλάτες μας, από τη μείωση του αφορολόγητου και την ξανα-μείωση των συντάξεων. Αυτά, θα εφαρμοστούν από το 2018 και μετά, ανεξάρτητα από το αν πιαστούν οι στόχοι τους.

Ετοιμάζουν νέα μνημόνια που θα προστεθούν στα παλιά. Η μόνη λύση είναι η οργάνωση των εργαζομένων και του λαού, στα σωματεία, τους συλλόγους και τις επιτροπές αγώνα, να παλέψουμε για να ανακτηθούν οι απώλειες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας».

Στην ίδια ανακοίνωση καλούν το λαό της Μεσσηνίας, «να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο την Τρίτη 21/2 που καλούν τα εργατικά σωματεία».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση