Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 16:27

Χρυσομάλλης: "Κομπλεξικός και θεομπαίχτης ο Καμμένος"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χρυσομάλλης: "Κομπλεξικός και θεομπαίχτης ο Καμμένος"

Κομπλεξικό απέναντι στον Σαμαρά και θεομπαίχτη απέναντι στον μητροπολίτη, χαρακτηρίζει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, για τις δηλώσεις του για το στρατόπεδο Καλαμάτας και το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο.

Στη γραπτή του δήλωση ο κ. Χρυσομάλλης σημειώνει:

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι Μεσσήνιοι ζουν το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή τον ανεκδιήγητο υπουργό Αμυνας κ. Καμμένο. Πάλι ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας επικαλούμενος για άλλη μια φορά γελοίους λόγους όπως ότι το στρατόπεδο εξυπηρετεί ρουσφέτια. Αν είναι έτσι γιατί δεν κλείνετε και την 120 ΠΕΑ κ. Καμμένε;  

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που να δικαιολογούν το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας. Αντίθετα υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που το κατατάσσουν στα καλύτερα στρατόπεδα της χώρας ως κέντρο νεοσυλλέκτων γιατί έχει άριστες κλιματολογικές συνθήκες, είναι καινούργιο γιατί είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, έχει μικρό κόστος συντήρησης και βρίσκεται στα μετόπισθεν όπως όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων. Συνεπώς όχι απλά δεν πρέπει να κλείσει αλλά μάλλον να διευρυνθεί η λειτουργία του ακόμα παραπάνω πρέπει. 

Παρόλα αυτά και το 2015 και το 2016 και σήμερα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Ο κ. Καμμένος να αφήνει υπονοούμενα για το κλείσιμο του στρατοπέδου, η τοπική κοινωνία να ανησυχεί και να αντιτίθεται σε αυτό το ενδεχόμενο και ο δήμαρχος Καλαμάτας να προσφεύγει στον κ. Καμμένο για να τον διαβεβαιώνει ο τελευταίος ότι το στρατόπεδο θα παραμείνει. Τρία χρόνια τώρα ο ίδιος εμπαιγμός και η ίδια κοροϊδία για τους Μεσσήνιους. Τρία χρόνια τώρα ο ίδιος παραλογισμός. 

Θα πρότεινα, όπως εμπαίζει και κοροϊδεύει έτσι τους Καλαματιανούς ο κ. Καμμένος διά μέσου των ψεύτικων υποσχέσεων που δίνει στον δήμαρχο τρία χρόνια τώρα, να τον ανακηρύξει ο τελευταίος ανεπιθύμητο πρόσωπο στην πόλη για να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός. 

Οσον αφορά τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας που ήδη έχουν εκφραστεί υπέρ του κλεισίματος του στρατοπέδου, μετά και την ψηφοφορία του 4ου μνημονίου έγινε ξεκάθαρο ότι αυτά τα ανθρωπάκια προκειμένου να κρατήσουν τον μισθό και την καρέκλα τους θα κάνουν τα πάντα. Θα φτάσουν, όπως και έγινε, να χειροκροτούν μέχρι και αυτόν που λοιδορεί τον μητροπολίτη τους.

Δεν θα σχολιάσω φυσικά τις επιθέσεις του κ. Καμμένου στον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά γιατί είναι γνωστό το «κόμπλεξ» που τον διακατέχει ως προς αυτόν. Οσον αφορά για την επίθεση που έκανε ο δήθεν θεοσεβούμενος κ. Καμμένος προς τον ποιμενάρχη Μεσσηνίας έγινε ξεκάθαρο ότι: Ο κ. Καμμένος πέρα από μέγιστος πολιτικός ψεύτης και απατεώνας, μεταλλάχθηκε επίσης σε αριστερό και θεομπαίχτη. Το πολιτικό του τέλος προμηνύεται  πολύ άσχημο. Η Νέμεσις πλησιάζει».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER