Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 16:16

Μεσσηνία: Προεκλογικό άρωμα στη Νέα Δημοκρατία

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Προεκλογικό άρωμα στη Νέα Δημοκρατία

Η προεκλογική κούρσα για τα νέα τοπικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών ξεκινά άτυπα σήμερα το απόγευμα στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας έχει καλέσει στο ξενοδοχείο “Rex” τα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να ενημερωθούν από τον γραμματέα Οργανωτικού Στ. Κονταδάκη για το νέο καταστατικό, με το οποίο θα γίνει και η ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων.

Καταρχάς έχει ενδιαφέρον αν θα είναι υποψήφια και πάλι η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσα Κυριακοπούλου και, αν όχι, ποιος θα προταθεί για νέος πρόεδρος.

Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης η συνάντηση που θα έχουν με τον κ. Κονταδάκη οι ενδιαφερόμενοι να διεκδικήσουν μια θέση στο συνδυασμό του κόμματος στη Μεσσηνία, κατά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Μέχρι στιγμής, ως ενδιαφερόμενοι για τον συνδυασμό του οποίου θα ηγείται ο Αντ. Σαμαράς θεωρούνται ο μηχανικός Μίλτος Χρυσομάλλης, ο τ. υφυπουργός Γ. Λαμπρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Περ. Μαντάς, ο πρέσβης Χρ. Παναγόπουλος, ο καθηγητής Ιατρικής Παν. Χαλβατσιώτης, ο δικηγόρος Δημ. Αναστασόπουλος, ο διοικητής μονάδων υγείας Πέτρος Μπαλαούρας και η δικηγόρος Π. Κουμάντου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 5.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ.


NEWSLETTER