Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 09:13

“Πολλοί μνηστήρες, κανένας υποψήφιος” για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον

 

Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης, το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα, σε εκδήλωση στο “Rex”.

Ο κ. Κονταδάκης δήλωσε ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αυτοχρίζεται υποψήφιος βουλευτής, αναφέροντας πως όλοι είναι εν δυνάμει υποψήφιοι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει. Δήλωση αναμενόμενη και αυτονόητη για το ποιος θα κάνει τις επιλογές, αλλά και απαραίτητη προφανώς για να μην επέλθει χαλάρωση και απογοήτευση από αυτούς που τελικά θα κοπούν.

Η δήλωση αυτή του γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. ήρθε ως απάντηση στον προβληματισμό που εκφράστηκε, «γιατί δεν ανακοινώνεται ποιοι θα πλαισιώσουν τους 3 που φέρονται ως σίγουροι υποψήφιοι (Σαμαράς, Λαμπρόπουλος, Χρυσομάλλης) καθώς είναι άδικο για τους 4 που θα κάνουν προεκλογικό αγώνα της τελευταίας στιγμής και απλά θα συμπληρώσουν το  ψηφοδέλτιο».

Στη συνάντηση του “Rex” έγινε ενημέρωση για το νέο καταστατικό, τον νέο κανονισμό πανελλήνιας οργάνωσης της Ν.Δ. που προβλέπει θητεία προέδρων ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.Τ.Ο για 2 χρόνια (ήταν 2,5) και μέχρι 2 θητείες, καθώς και ασυμβίβαστο προέδρου ΝΟΔΕ και αντιπεριφερειάρχη - αντιδημάρχου και προέδρου δημοτικού νομικού προσώπου.

Νωρίτερα το απόγευμα είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Κονταδάκη και του αναπληρωτή γραμματέα Γιάννη Δαρδαμάνη, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, με μέλη της Ν.Δ. από τη Μεσσηνία που έχουν καταθέσει αίτηση για ένταξη στο μητρώο μελών του κόμματος και έχουν αξιολογηθεί. Μεταξύ αυτών που παρέστησαν ήταν οι Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Πιπίνα Κουμάντου, Δημήτρης Αναστασόπουλος (όχι ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά ο εξάδελφός του), Πέτρος Μπαλαούρας, Εύη Παπαγεωργίου, Αντωνία Μπούζα.

Γ.Σ.