Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 10:27

Ανακοίνωσε επίσημα υποψηφιότητα για Τοπική ΝΔ η Αντζελα Σκλήκα

Γράφτηκε από την

Η Αντζελα Σκλήκα κατέθεσε χθες και επισήμως υποψηφιότητα για τη θέση της προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφια για την ίδια θέση είναι και η δικηγόρος ΜαίρηΤσίχλη.

Στην ανακοίνωση με την οποία η κ. Σκλήκα δημοσιοποιεί την κατάθεση της υποψηφιότητάς της αναφέρονται τα εξής:

«Καταθέτω σήμερα (σ.σ. χθες)  την υποψηφιότητά μου για την θέση της Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας.

Καταθέτω σήμερα την προσωπική μου συνεπή, μακροχρόνια, ανιδιοτελή, αδιάλειπτη παρουσία για μια περίπου δεκαετία στο υπερήφανο κόμμα μας, μέσα από διαφορετικούς ρόλους και θέσεις.

Καταθέτω σήμερα την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε μία και κάθε έναν από τις φίλες και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που πρωτοστάτησαν όλα αυτά τα χρόνια κρατώντας "όρθια" την παράταξή μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Σήμερα κλείνουμε δυο χρόνια ως διοίκηση της τοπικής μας οργάνωσης. Σε αυτά τα δύο χρόνια προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο έπακρον σε όλες τις προκλήσεις που είχαμε μπροστά μας. Περιφρουρήσαμε την αξία του απλού μέλους της παράταξής μας χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Πάνω από όλα όμως, προσπαθήσαμε να σταθούμε επάξια στον ρόλο που έχουμε, ως εκφραστές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά. Ηταν για όλους μας ιδιαίτερη τιμή να ταξιδέψουμε μαζί του σε αυτό το ταξίδι.

Το κόμμα μας βρίσκεται ήδη σε μια νέα διαδρομή. Τα τελευταία δύο χρόνια ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνεχείς, συστηματικές και υπεύθυνες για το σύνολο της χώρας πρωτοβουλίες, ανέδειξε την ταυτότητα και την ιδεολογία μας ως μια τεκμηριωμένη και εφικτή πρόταση αναγέννησης της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό και η οργανωτική ανασυγκρότηση και εναρμόνιση του κόμματός μας στα νέα δεδομένα είναι επιβεβλημένη. Την Κυριακή 13 Μαΐου όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα αναδείξουμε τα νέα κομματικά στελέχη των οργανώσεών μας. Με την επιλογή μας φυσικά, θα δώσουμε και την αμετάκλητη εντολή για περαιτέρω ενδυνάμωση των δημοκρατικών διαδικασιών και την ουσιαστική ανταπόκριση των κομματικών λειτουργιών στις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η απευθείας ανάδειξή μας από τη βάση, μας προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευθύνες. Ας τις αξιοποιήσουμε με εξωστρέφεια, με δυναμισμό, δίνοντας ρόλο και δυνατότητες συμμετοχής σε όλους, με κριτήριο την προαγωγή της κοινωνίας μας συνολικά.

Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται. Και σε αυτό το ταξίδι συνοδοιπόροι μας είναι όλο και περισσότεροι. Γιατί είναι το μόνο ταξίδι που έχει προορισμό. Να βγούμε από την κρίση και να σηκώσουμε την πατρίδα μας ξανά στα πόδια της».