Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 17:18

Σήμερα η νέα Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η νέα Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής

Σήμερα, μετά τη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των μελών της από τον υπεύθυνο Τάσο Αποστολόπουλο.

Η επίσημη ανακοίνωση καθυστερεί, γιατί δεν έχει στείλει ακόμα το Ποτάμι το όνομα του δεύτερου εκπροσώπου του στο Κίνημα Αλλαγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας θα υπάρχουν 5 μέλη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, οι Δημήτρης Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Γιάννης Λαμπίρης και Παναγιώτης Τσελέκης, 2 μέλη από το ΚΙΔΗΣΟ (του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου), οι Αντώνης Τσώνης και Σταύρος Μούκας, 2 μέλη από τη μειοψηφία του ΠΑΣΟΚ (του Νίκου Ανδρουλάκη), οι Γιάννης Ζουζούνης και Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, 2 μέλη από το Ποτάμι, οι Κωνσταντίνος Καλοφωλιάς* (και ένα ακόμα μέλος που θα ανακοινωθεί πιθανά σήμερα), 1 εκπρόσωπος του Δικτύου – Ανανέωση (κίνηση του Γιώργου Καμίνη), ο Στάθης Μακρής, και ένα μέλος από τη ΔΗΜΑΡ, ο Κώστας Μέγγος.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας και ο αναπληρωτής του.
* Με χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο Κωνσταντίνος Καλοφωλιάς, που αναφέρεται ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στη νέα Νομαρχιακή του ΚΙΝ.ΑΛ., διευκρινίζει: “Στη διορισμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία εκ παραδρομής έχει δηλωθεί το όνομά μου ως εκπροσώπου του Ποταμιού σε αυτή. Για την ορθή ενημέρωση των συμπολιτών μας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη απευθυνθεί στο αρμόδιο όργανο του κόμματός μου για να προχωρήσει στην αντικατάστασή μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια που θα συμβάλει στην πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας”.


Θ.Λ.


NEWSLETTER