Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 09:50

Αυγενάκης - Βορίδης στην Τρίπολη: Ακτινογραφία σχέσεων Ν.Δ. με Τατούλη - Καμπόσο

Γράφτηκε από την

 

Οι αλλαγές στην αυτοδιοίκηση αποτελούν το άλλοθι για να συζητηθεί το ζήτημα Τατούλη αλλά και Καμπόσου σε ευρεία εκδήλωση αυτοδιοικητικών της Ν.Δ. την Κυριακή στην Τρίπολη, παρουσία τόσο του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη όσο και του τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται πως ενεργοποίησαν τον κεντρικό μηχανισμό του κόμματος, που θα έχει την ευκαιρία να πάρει κλίμα αλλά και να δει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Το ποιοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση από τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο, αυτά που θα ειπωθούν δημόσια, αλλά και όσα θα διαμειφθούν στο παρασκήνιο, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κυριακάτικη εκδήλωση. Είναι προφανές πως ακόμα και αν δεν υπάρξει καθαρό μήνυμα με δημόσια τοποθέτηση, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει κομβικό σημείο για τις εξελίξεις σε σχέση με τη στάση της Ν.Δ. απέναντι στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου αλλά και τα στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στην παράταξή του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος πάντως, η συζήτηση στην Πελοπόννησο για τις επικείμενες αλλαγές στον “Καλλικράτη” ανοίγει την Κυριακή για τη Νέα Δημοκρατία με ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Τρίπολη.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, που έχει τίτλο «Στο δρόμο για την αλλαγή του “Καλλικράτη”: Οι προτάσεις της Ν.Δ.» θα είναι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο τομεάρχης Εσωτερικών, βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης και ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ενώ μετά τις βασικές εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με αυτοδιοικητικούς της Πελοποννήσου.