Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 19:11

Στηρίζουν Καμμένο οι οργανώσεις των ΑΝΕΛ Πελοποννήσου 

Γράφτηκε από την
Στηρίζουν Καμμένο οι οργανώσεις των ΑΝΕΛ Πελοποννήσου 

Κοινή ανακοίνωση στήριξης και συμπαράταξης με τον πρόεδρο του κόμματος “Ανεξάρτητοι Ελληνες” Πάνο Καμμένο συνυπογράφουν οι Συντονιστικές Επιτροπές των ΑΝΕΛ Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, καθώς και η Οργανωτική Επιτροπή Λακωνίας.

«Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον Πάνο Καμμένο, ανυποχώρητοι στις τάξεις του Κινήματός μας και στις αρχές που υπηρετεί, για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και για την καταπολέμηση της διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με την εθνική υπευθυνότητα και την καθαρή εθνική θέση. Δεν θα δεχτούμε κάθε συμφωνία με τα Σκόπια που περιέχει το όνομα “Μακεδονία”», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, οι οργανώσεις δηλώνουν -μεταξύ άλλων- ότι «α) η άρνησή μας να ψηφιστεί η Πρόταση Δυσπιστίας της αντιπολίτευσης δεν επικύρωσε καμία συμφωνία, αλλά παρουσιάστηκε έτσι ως τέχνασμα της αντιπολίτευσης και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. β) Με τη άρνησή μας αποτρέψαμε την αποσταθεροποίηση της χώρας και εγγυηθήκαμε την ομαλότητα. γ) Σκοπός της πρότασης μομφής ήταν να απομακρυνθούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες από την κυβέρνηση, για να μην μπορούν να αντιδράσουν όταν θα έρθει η ώρα. δ) Αν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση, θα τους αντικαθιστούσαν άλλοι που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να παραχωρήσουν το όνομα Μακεδονία όταν η συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή. ε) Η υπογραφή συμφώνου ανάμεσα στους υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ζάεφ δεν δεσμεύει τη χώρα μας μέχρι να έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οταν θα έρθει στη Βουλή, μόνο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουν ξεκάθαρα δηλώσει ότι θα την καταψηφίσουν και θα την ακυρώσουν με κάθε τρόπο».


NEWSLETTER