Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 17:34

Εκλογή νέων στο ΚΙΝΑΛ στην Πυλία

Γράφτηκε από την

“Στόχος μας να πάρουν οι νέοι τη σκυτάλη” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Τ.Ο Πύλου - Νέστορος του Κινήματος Αλλαγής που εξελέγησαν στην πρόσφατη διαδικασία, την περασμένη Κυριακή 24 Ιουνίου.

Πρόκειται, ειδικότερα, για τους Γιώργο Ηλ. Λίγγρη, Αικατερίνη Αν. Καρκατζούλη, Παναγιώτη Γ. Μπλάνα, Ηλία Γρ. Σαρρή και Μαρία Ευαγγ. Γεωργακοπούλου-Μένεγου, οι οποίοι δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι “την Κυριακή μια ομάδα νέων ανθρώπων μπήκαμε μπροστά στον αγώνα που κάνει το Κίνημα Αλλαγής και ο χώρος της Αριστεράς - Κεντροαριστεράς στον δήμο μας. Κατανοώντας λοιπόν τα προβλήματα στο δήμο αλλά και στη χώρα, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι, αφήνοντας το μέλλον όλων μας στην τύχη”.

Ευχαριστώντας παράλληλα και τα 140 μέλη του Κινήματος που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, σημειώνουν επιπλέον στην ανακοίνωσή τους ότι “στόχος μας είναι να πάρουν οι νέοι τη σκυτάλη, να μπουν στην πολιτική και να αλλάξουν καθετί δυσάρεστο, με γνώμονα την ελευθερία λόγου και έκφρασης καθώς και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Ολα αυτά στηριγμένοι στις αρχές της Κεντροαριστεράς που εφάρμοσε τη δωρεάν και δημόσια παιδεία και υγεία στη χώρα αλλά και όλα τα ιδανικά που μας δίδαξαν. Βάσει αυτών θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του δήμου μας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (κέντρα υγείας, αγροτικά ιατρεία, σχολικά κτήρια με πολλά προβλήματα, περιβάλλον-θάλασσες όχι καθαρές όπως αρμόζει)”.