Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 08:44

Λαφαζάνης από Καλαμάτα: “Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το δίπολο της καταστροφής” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Λαφαζάνης από Καλαμάτα: “Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το δίπολο της καταστροφής” (βίντεο)

“Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το δίπολο της καταστροφής”, υποστήριξε χθες στην Καλαμάτα σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι “είναι μία, η ίδια πολιτική πρόταση στη συσκευασία δύο κομμάτων. Ο Τσίπρας είναι η άλλη όψη του Μητσοτάκη και ο Μητσοτάκης μιμείται τον Τσίπρα στα ψέματα και την κοροϊδία του λαού”.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AtQvWRUTPnY}

Ο κ. Λαφαζάνης που χθες το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση της ΛΑΕ στο ξενοδοχείο “Rex”, με θέμα “Υπάρχει διέξοδος ή θα ζούμε με τα μνημόνια μέχρι το 2060”, εκτίμησε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα μπει στη Βουλή, πως έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο. Παρατήρησε ότι λύση είναι η εναλλακτική πρόταση, που να μην εξαρτάται από τους πιστωτές. Ανέφερε ότι η ΛΑΕ είναι η μόνη δύναμη που έχει εναλλακτική ριζοσπαστική πρόταση απέναντι στο αδιέξοδο της καταστροφής. Είπε πως ακολουθεί ενωτική πολιτική για τη δημιουργία μετώπου προοδευτικών, ριζοσπαστικών, πατριωτικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων, που θα ήταν η 3η πολιτική δύναμη και θα μπορούσε να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις, προέτρεψε “να τις πετάξετε στα σκουπίδια, γιατί εκφράζουν τα συμφέροντα αυτών που τις παραγγέλνουν, τα μεγάλα διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα”. Υποστήριξε ότι έχουν κάνει δημοσκοπήσεις που τα δημοκρατικά αντιμνημονιακά κόμματα είναι πρώτη δύναμη, πάνω από τη Ν.Δ. κι εκτίμησε πως υπάρχει πολύ ρευστό σκηνικό με ρεύματα που μπορεί να προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Λαφαζάνης επισκέφθηκε τη Μεγαλόπολη και όπως είπε, εξέφρασε την εναντίωση της ΛΑΕ στο ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη και τη Δυτική Μακεδονία, κάνοντας λόγο για απαράδεκτο ξεπούλημα. Υποστήριξε ότι “το ξεπούλημα είναι το πρώτο βήμα για το συνολικότερο ξεπούλημα της ΔΕΗ που αποτελεί ένα μεγάλο εθνικό έγκλημα”. Εκανε λόγο για κακούργημα απιστίας και παράβασης καθήκοντος και προειδοποίησε πως όταν η κατάσταση θα αλλάξει, όσοι τις προωθούν, θα καθίσουν στο σκαμνί. Υποστήριξε πως “η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ενεργειακή αποικία” και αφού μίλησε για λαίλαπα πλειστηριασμών και πρώτης κατοικίας, ενημέρωσε ότι χθες ανεστάλησαν κάτω από την πίεση του κινήματος.

Γ.Σ.


NEWSLETTER