Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 21:54

Αποσύρεται από την κούρσα της ΝΔ ο Λυκουρέντζος: Ανοίγει ο δρόμος Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

 

Διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν διεκδικητή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Η διάψευση αυτή δείχνει ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τις τελευταίες ημέρες με συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις αναζητεί τον υποψήφιο που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κόντρα στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Η αποχώρηση Λυκουρέντζου πιθανόν να σηματοδοτεί και το κλείσιμο της υποψηφιότητας, η οποία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο. Να σημειωθεί ότι, στα πρόσωπα που εξετάζονται και μετρήθηκαν σε πρόσφατη δημοσκόπηση συγκεντρώνοντας υψηλά ποσοστά αποδοχής, βρισκόταν και αυτό του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του αλλά δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στην ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει:

«Προ ενός έτους, την 21η Ιουνίου 2017, με δική μου πρωτοβουλία ανεκοίνωσα την ολοκλήρωση της πολιτικής μου διαδρομής. Κάθε δήθεν ειδησεογραφία η οποία αναφέρεται σε διαφοροποίηση της κορυφαίας αυτής επιλογής μου δεν ευσταθεί».