Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 18:01

Νέα Ελληνική Ορμή: Στην Τρίπολη η επικεφαλής Κατερίνα Παπακώστα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Νέα Ελληνική Ορμή: Στην Τρίπολη η επικεφαλής Κατερίνα Παπακώστα

Την Τρίπολη επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) και βουλευτής Β’ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες επαφές στις έδρες των νομών ανά την Επικράτεια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπακώστα είχε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Ευάγγελο Φωτόπουλο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αρκαδίας, Χρήστο Καμπύλη, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα θέματα παραβατικότητας της ευρύτερης περιοχής. Η Κατερίνα Παπακώστα εξήρε την σημασία του έργου που προσφέρουν οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Τόνισε πως προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. στην κοινωνία χαίρει εκτίμησης και σεβασμού, καθώς οι πολίτες γνωρίζουν πως οι Έλληνες Αστυνομικοί υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη αποστολή τους.

Επιπλέον, η βουλευτής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο, ο οποίος την ενημέρωσε για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης. Ο κ. Αλέξανδρος σημείωσε η στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων έχει εντατικοποιηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Η Κατερίνα Παπακώστα είχε επιπροσθέτως ξεχωριστές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή. Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού, όπως και για τις αλλαγές που θα επιφέρει η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βάσει του προγράμματος «Κλεισθένης Ι», η οποία ψηφίστηκε πρόσφατα από την Βουλή. Η επικεφαλής του Ν.Ε.Ο. είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρόταση του Ν.Ε.Ο. για την ομοσπονδιοποίηση του Κράτους, όπου οι Περιφέρειες θα έχουν τοπικές κυβερνητικές αρμοδιότητες, με μεγαλύτερη ανεξαρτησία από το κεντρικό Κράτος.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του προεδρείου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όπου η Κατερίνα Παπακώστα επεσήμανε την εξέχουσα σημασία του επιμελητηριακού θεσμού, καθώς τα Επιμελητήρια είναι οι θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της εκάστοτε Κυβέρνησης για οικονομικά θέματα και εκπροσωπούν πάνω από 800.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER