Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 10:04

Ο Σαμαράς “μαγειρεύει” στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Σενάρια περί εξελίξεων στα αυτοδιοικητικά της Τριφυλίας πυροδότησε η συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας Γιώργο Φωτεινό.

Συνάντηση η οποία κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον κ. Φωτεινό με φωτογραφία που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με τη σημείωση «Κυριακάτικο πρωινό με συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον πρ. Πρωθυπουργό!».

Η συζήτηση εφ' όλης της ύλης ευθέως παραπέμπει και σε συζήτηση για τα αυτοδιοικητικά της περιοχής, θέμα που εξάλλου βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των συζητήσεων αυτή την εποχή, καθώς ουσιαστικά βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Το γεγονός πάντως ότι η συνάντηση αυτή γίνεται απουσία του νυν δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα στην περιοχή, ότι οι σχέσεις του δημάρχου με το κόμμα της ΝΔ αλλά και με τον πρώην πρωθυπουργό δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Αυτό εξάλλου είχε διαρρεύσει, όπως έχουμε ξαναγράψει, και μετά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας πριν από λίγο καιρό στην Κυπαρισσία.

Δεν είναι λίγοι στην περιοχή, προερχόμενοι από το χώρο της ΝΔ, που υποστηρίζουν ότι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται βολιδοσκόπηση νέων προσώπων για την διεκδίκηση του δήμου. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται πάντως να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να φανεί κατά πόσο τα σενάρια και οι φήμες που κυκλοφορούν ευσταθούν.

Κ.Μπ.