Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 19:14

ΚΙΝΑΛ κατά Σπίρτζη για Πάτρα - Πύργος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΚΙΝΑΛ κατά Σπίρτζη για Πάτρα - Πύργος

 

 

Με κοινή τους δήλωση οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Γ. Μανιάτης και Γ. Κουτσούκος βάλλουν κατά του υπουργού Υποδομών Χ. Σπίρτζη και του εργολάβου Χ. Καλογρίτσα, για τις εργολαβίες του δεύτερου στον οδικό άξονα Πάτρα - Πύργος.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο εκλεκτός του κ. Σπίρτζη και αγαπημένος εργολάβος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Καλογρίτσας, "χάνει" και τις 4 εργολαβίες στον άξονα Πάτρα - Πύργος και καταρρέει εκκωφαντικά το αφήγημα του κ. Σπίρτζη για την επιλογή του να κατατμήσει το έργο σε 8 εργολαβίες. Μια κατάτμηση που στόχευε στη δήθεν βελτίωση του ανταγωνισμού με την είσοδο και μικρότερων εργοληπτικών εταιρειών στην κατασκευή των μεγάλων έργων, που όμως είχε ως τελικό αποτέλεσμα την προσφορά μεγάλων εκπτώσεων, που κατά τον κ. Σπίρτζη αποτελούσαν μια θετική εξέλιξη για το Δημόσιο, μιας και θα εξοικονομούσε περισσότερους πόρους για νέα έργα.

Μετά από 4 χρόνια ο σχεδιασμός του κ. Σπίρτζη μόνον ως φάρσα μπορεί να αξιολογηθεί.

Τελικά, για ακόμα μία φορά διαψεύδονται οι αυταπάτες που διαρκώς καλλιεργούσε ο κ Σπίρτζης, για την έναρξη των εργασιών από μήνα σε μήνα, αλλά και ο κ. Τσίπρας που δεσμεύτηκε από την Πάτρα ότι το έργο θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Απολογηθείτε κ. Σπίρτζη τώρα στις τοπικές κοινωνίες, που αμήχανες βλέπουν ένα τόσο μεγάλο έργο για την περιοχή τους να απομακρύνεται σταθερά από την ασφάλεια της χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ».

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER