Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 18:42

Η Ν.Δ. Τριφυλίας “ψήνει” υποψηφιότητα  Χάιδως Παναγιωτοπούλου

Γράφτηκε από τον

«Ψάχνεται» όπως φαίνεται η τοπική της Ν.Δ. στο Δήμο Τριφυλίας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου και κάθε δημόσια συνάντηση στελεχών της Τοπικής πυροδοτούν νέα σενάρια.

Ενα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Τριφυλίας ως πιθανής υποψήφιας δημάρχου με τη στήριξη και της Ν.Δ., είναι της δικηγόρου Χάιδως Παναγιωτοπούλου από την Κυπαρισσία.

Ετσι προχθεσινή κοινή συνάντησή της για φαγητό στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας με τον πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Τριφυλίας Γιώργο Φωτεινό, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Παναγιώτη Στρατικόπουλο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Νικόλαο Αντωνόπουλο, ήρθε να πυροδοτήσει αυτά τα σενάρια.

Μάλιστα από πολλούς δεν θεωρείται καθόλου τυχαία αυτή η συνάντηση και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο της Κυπαρισσίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα της κ. Παναγιωτοπούλου έχει πέσει εδώ και καιρό στο τραπέζι των πιθανών υποψηφίων  που βολιδοσκοπούνται από το χώρο της Ν.Δ., και μάλιστα κάνουν λόγο για τηλεφωνήματα που ήδη έχουν γίνει σε τοπικούς παράγοντες για στήριξη πιθανής υποψηφιότητάς της.

 

Κ.Μπ.