Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 17:36

"Μαχαίρια" στο ΚΙΝΑΛ για το χρίσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

Επίθεση κατά του προέδρου της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Γιάννη Αργυράκη εξαπέλυσε ο Τάσος Αποστολόπουλος, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Τ. Αποστολόπουλος επιτίθεται στο Γ. Αργυράκη, με αφορμή άρθρο του με το οποίο κάλεσε το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει τον Π. Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές του 2019, ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Χαρακτηριστικά ο Τ. Αποστολόπουλος σημειώνει: “Απύθμενο θράσος!!! Να δηλώνεις κολλητός του Παπανδρέου χωρίς αυτός να σε ξέρει… Να υπερασπίζεσαι τον Τατούλη μέχρι θανάτου… Να ισχυρίζεσαι στις συζητήσεις ότι είναι ορθό η κόρη να είναι υποψήφια με τη ΝΔ και ο μπαμπάς να στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής… Να κατέχεις διορισμένη κορυφαία θέση που χειρίζεται τα σημαντικότερα αναπτυξιακά θέματα στην Πελοπόννησο... Να παίρνεις και τα εργάκια σου χωρίς να διαθέτεις ούτε κασμά… Μα πάνω απ’ όλα να θέλεις να επιβάλλεις στον κόσμο της κεντροαριστεράς τους εκλεκτούς σου στην αυτοδιοίκηση για να διατηρήσεις την καρέκλα σου… Αυτό λέγεται ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ…φίλε μου…”.