Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 08:23

Συνεχίζεται ο καυγάς στο ΚΙΝΑΛ για τον Τατούλη

Γράφτηκε από την

 

Συνεχίζονται τα “συντροφικά μαχαιρώματα” στο Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τις περιφερειακές εκλογές και την αντιπαράθεση για τη στήριξη ή μη στον Πέτρο Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης περνάει στην αντεπίθεση στρεφόμενος κατά του Τάσου Αποστολόπουλου στελέχους του ΚΙΝΑΛ, για όσα του είχε καταλογίσει για το άρθρο του, με το οποίο καλούσε το Κίνημα να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Χωρίς να τον κατονομάζει, όπως είχε κάνει και κείνος για το Γ. Αργυράκη, τον κατηγορεί πως “αντί να επιχειρηματολογεί για την ανάγκη άλλης υποψηφιότητας εκτός του Τατούλη, με πρωτοφανή ξεχειλίζουσα εμπάθεια, επιτίθεται με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μου, που ξεπερνά τα πολιτικά όρια και μπαίνει στρεβλωμένα βέβαια και σε προσωπικά - επαγγελματικά θέματα”. Μάλιστα, εκφράζει την ευχή το ΚΙΝΑΛ να λάβει υπόψη του την κοινή γνώμη και τη λογική και να στηρίξει Τατούλη.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Αργυράκης που υπογράφει ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και μέλος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει κατά του Τ. Αποστολόπουλου: “Πράγματι περίμενα αντίδραση από ορισμένους στη θέση που υποστηρίζω ότι το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να υποστηρίξει ξανά στις περιφερειακές εκλογές του 2019 την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, όπως έκανε το 2010 και το 2014. Περίμενα όμως ένα πολιτικό κείμενο, με θέσεις και επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν την αντίθετη άποψη, της μη στήριξης δηλαδή ξανά του Π. Τατούλη. Αντί αυτού όμως διαβάσαμε όλοι ένα κείμενο στο οποίο ο γνωστός συντάκτης του μπορεί να μην ανέφερε το όνομά μου, αλλά όλος ο τοπικός Τύπος και τα sites με ανέφεραν ως το φωτογραφιζόμενο σε αυτό πρόσωπο, χωρίς να διαψευστεί από αυτόν. Ενα κείμενο που αντί να επιχειρηματολογεί για την ανάγκη άλλης υποψηφιότητας εκτός του Τατούλη, με πρωτοφανή ξεχειλίζουσα εμπάθεια, επιτίθεται με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μου, που ξεπερνά τα πολιτικά όρια και μπαίνει στρεβλωμένα βέβαια και σε προσωπικά - επαγγελματικά θέματα για τη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο με ανακριβείς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αλλωστε η μεσσηνιακή κοινωνία μας γνωρίζει και είναι γνωστή σχεδόν σε όλους η πολιτική, κομματική και αυτοδιοικητική(;) διαδρομή του καθενός μας.

Εύχομαι και ελπίζω οι τελικές αποφάσεις του Κινήματός μας να λάβουν υπ’ όψιν τους την κοινή γνώμη και λογική που υπάρχει στη βάση μας και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο και την αποστολή που επιφυλάσσουν στην ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση, που τόσο πολύ διαχρονικά στην εξέλιξή της έχει συμβάλει ο πολιτικός μας φορέας”.