Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 08:09

Το ΚΙΝΑΛ δείχνει την έξοδο σε Νικολάκου και Γιαννακούρα

Γράφτηκε από την
Το ΚΙΝΑΛ δείχνει την έξοδο σε Νικολάκου και Γιαννακούρα

 

Το Κίνημα Αλλαγής θα διαγράψει όσα μέλη του στελεχώσουν αντίπαλα ψηφοδέλτια στις περιφερειακές εκλογές, δήλωσε γραπτώς χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης Μιχάλης Τζελέπης.

Η δήλωση του κ. Τζελέπη δεν χωράει παρερμηνείες και αυτό σημαίνει ότι οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Βαγγέλης Γιαννακούρας θα θέσουν εαυτούς εκτός Κινήματος αν (όπως έχουν δηλώσει) είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη. Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν και οι “πράσινοι” αντιπεριφερειάρχες Τάσος Χειβιδόπουλος, Αγγελος Παπαγγελόπουλος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Στρατηγάκος, που πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν το Κίνημα Αλλαγής ή τον κ. Τατούλη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζελέπη: “Δεδομένων των συλλογικών ομόφωνων αποφάσεων του Κινήματος Αλλαγής για αυτόνομη πολιτική παρουσία στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, είναι αυτονόητο ότι για όσα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, με προσωπική τους επιλογή, συνταχθούν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, αναστέλλεται η «ιδιότητα του μέλους» του Κινήματος Αλλαγής”.


NEWSLETTER