Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 17:28

Υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. ο Θανάσης Σαμέλης

Γράφτηκε από την
Υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. ο Θανάσης Σαμέλης

Το πολιτικό σύστημα μεταπολιτευτικά χτίστηκε με σοσιαλαριστερές δομές και προπαγάνδα, κατασυκοφαντώντας και περιθωριοποιώντας τις γνήσιες εθνικές και δημιουργικές δυνάμεις.

Η πορεία του Ελληνισμού υπέστη εκτροπή, διότι διάφοροι φυγόστρατοι, ανεπαρκείς, κακοήθεις, αναρχικοί και ανθέλληνες, περιβεβλημένοι με το μανδύα του προοδευτικού, οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή οικονομική, ηθική και κοινωνική εξαθλίωση.

Το πολιτικό προσωπικό απαξιώθηκε από τα διάφορα οικονομικά και ηθικά σκάνδαλα.

Η κοινωνία τεμαχίστηκε και οργισμένη είναι έτοιμη να εκραγεί σαν το καζάνι που βράζει.

Οι εκλογές που έρχονται μας βρίσκουν οικονομικά υπόδουλους στην ανάλγητη και άπληστη οικονομική ολιγαρχία, που δε δείχνει να έχει ίχνη ανθρωπισμού και δε φαίνεται να διαφέρει από την κομμουνιστική ολιγαρχία που έζησαν οι λαοί της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Για να ανακάμψει η πατρίδα μας χρειάζεται επανάσταση συνείδησης με τη συμμετοχή των νοικοκυραίων καθώς και όσων αισθάνονται ότι είναι γνήσιοι απόγονοι των αγωνιστών του Έθνους με επανατοποθέτηση των αξιών του Ελληνισμού.

Οι Ελληνοχριστιανικές μου αξίες, η λαϊκή μου καταγωγή, οι πολιτικές μου θέσεις της προοδευτικής Δημοκρατίας, η ιδιότητα του δασκάλου και η πολύχρονη συμμετοχή μου στα κοινά, με γνώσεις και πολιτική ηθική, με υποχρεώνουν να υπερασπιστώ τις εθνικές αξίες και τα λαϊκά συμφέροντα ως υποψήφιος Βουλευτής με το Λαϊκό Ορθόδοξο συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ.), αυθεντικό εκφραστή των πατριωτικών και λαϊκών συμφερόντων, υπό την ηγεσία του προέδρου κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Καλώ όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με μένα να συστρατευτούμε με αισιοδοξία, για την ανάκαμψη της πατρίδας μας, ώστε να δημιουργήσουμε μια αξιοσέβαστη Ελλάδα και μια κοινωνία ήθους και δημιουργίας, αγάπης και αλληλεγγύης.

 

Καλαμάτα,  19 Μαρτίου 2012

 

Με τιμή,

Σαμέλης Αθανάσιος


Δάσκαλος
τ. Γεν.Γραμματέας και Αντινομάρχης κοινωνικών θεμάτων Ν.Α.Μεσσηνίας
τηλ. 6977584994


NEWSLETTER