Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 07:52

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Μεσσηνία  (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Μεσσηνία  (βίντεο)

 

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ καθώς και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ διοργανώνεται στην Καλαμάτα σήμερα και την Κυριακή, όπως γνωστοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χθες στελέχη από τις οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Μεσσηνία.

“Τιμάμε όλους και όλες τους επώνυμους και ανώνυμους που έγραψαν μία προς μία τις ηρωικές σελίδες αυτής της 100χρονης πορείας, όλους όσοι στάθηκαν αλύγιστοι, κατέθεσαν κάθε θυσία στον αγώνα για να ξημερώσει ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές” επισημάνθηκε, ειδικότερα.

Σήμερα θα γίνει εκδήλωση στον πολυχώρο της ΚΝΕ “Μικρόβιο – Γιώργος Βουβαλέας”, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, ενώ μεθαύριο Κυριακή στις 7 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου θα δοθεί παράσταση με το έργο του Κώστα Βάρναλη “Το φως που καίει”.

Τέλος, στη χθεσινή συνέντευξη απευθύνθηκε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πορεία για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την οποία διοργανώνουν αύριο στις 7 το βράδυ, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, η επιτροπή αγώνα των σπουδαστών ΣΤΕΓ - ΣΔΟ του ΤΕΙ Πελοποννήσου και τα σωματεία εργαζομένων.


NEWSLETTER