Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 13:01

Διήμερη περιοδεία του Γ. Καμίνη στην Κορινθία για το "Κίνημα Αλλαγής"

Γράφτηκε από την

"Την ώρα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στραγγίσει τους πολίτες και την αγορά και υπόσχεται φιλοδωρήματα, η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε την ολοκληρωμένη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο για την ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας", τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης από την Κόρινθο.

Μιλώντας στη νομαρχιακή συνέλευση Κορινθίας, ο κ. Καμίνης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι χρησιμοποιεί μείζονα θέματα, όπως τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας, τη συνταγματική αναθεώρηση και το μακεδονικό, όχι για να επιτύχει πολιτικές συγκλίσεις αλλά με μόνο στόχο να προκαλέσει πόλωση και να διχάσει την αντιπολίτευση.

Ο κ. Καμίνης κατά την διήμερη περιοδεία του, επισκέφθηκε κεντρικές αγορές, κέντρα υγείας, επιμελητήρια και συνδικάτα σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και Κόρινθο και συνομίλησε με εμπόρους και επιχειρηματίες, στους οποίους επεσήμανε ότι με την πολιτική υπερφορολόγησης η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει.

Ο δήμαρχος Αθηναίων στηλίτευσε την πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με την υποστελέχωση των κέντρων υγείας στην Κορινθία, ζήτησε την ενίσχυσή τους, ενώ συζήτησε και με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Καζίνο Λουτρακίου, που 1.000 εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας.