Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 09:01

Copy-paste Νίκα για τον δάκο, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Copy-paste Νίκα για τον δάκο, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

 

“Οι δράσεις που προτείνει ο κ. Νίκας δεν έχουν να προσθέσουν κάτι φρέσκο και νέο, παρά αποτελούν ένα κακότεχνο, αποσπασματικό και χονδροειδές copy-paste μέτρων που έχει ήδη εξαγγείλει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης”.

Αυτό επισημαίνει το Αγροτικό Τμήμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, απαντώντας στο υπόμνημα που παρέδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Αναφέρει ότι “κομίζει γλαύκα εις Αθήνας ο κ. Νίκας με το υπόμνημά του για το θέμα της δακοκτονίας στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη” και προσθέτει: “Ο υπουργός έχει δηλώσει ότι έχουν εντοπιστεί από το ΥπΑΑΤ τα προβλήματα με τη διαδικασία της δακοκτονίας και οι βελτιώσεις που προτείνει ο κ. Νίκας είναι μόνο ένα κομμάτι των συνολικών βελτιώσεων στην εν λόγω διαδικασία που θα εφαρμοσθούν από φέτος. Ενώ σχετικά με τις αποζημιώσεις, ήδη από τον Σεπτέμβριο έχει γίνει αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το υπουργείο εξαντλεί και εξετάζει όλα τα εργαλεία, τα οποία έχει στη διάθεσή του. Μας προξενεί θυμηδία λοιπόν, μετά από δώδεκα χρόνια πλήρους απραξίας στον αγροτικό τομέα από τον θώκο του δημάρχου ο κ. Νίκας, να προσπαθεί να προωθήσει τη μηδενική τεχνογνωσία και εμπειρία του σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

ΣΥΡΙΖΑ