Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 20:08

Πλήθος κόσμου στην πίτα της Νάντιας στην Αθήνα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Πολύς κόσμος παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νάντιας Γιαννακοπούλου, υποψήφιας βουλευτή στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας και αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Πάνω από 1.000 άτομα, παλαιά και νέα στελέχη πρώτης γραμμής, πρώην βουλευτές, δήμαρχοι, πλήθος περιφερειακών - δημοτικών συμβούλων αλλά και φίλοι και ψηφοφόροι της κ. Γιαννακούπούλου γέμισαν ασφυκτικά το κεντρικό μαγαζί στο Περιστέρι όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση.

Στα «πηγαδάκια» μάλιστα κυριάρχησαν οι πολιτικές εξελίξεις και οι τελευταίες αποφάσεις της προέδρου Φώφης Γεννηματα για σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ τον Μάρτιο.

Μεταξύ άλλων το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι: Απόστολος Κακλαμάνης (πρώην πρόεδρος της Βουλής), Βάσω Παπανδρέου (πρώην υπουργός), Μιλτιάδης Παπαϊωάνου (πρώην υπουργός), Γιώργος Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων), Σταύρος Μπένος (πρώην βουλευτής), Αλέξανδρος Μπαλτάς (πρώην ευρωβουλευτής), Σπύρος Καραμούτσος (πρώην βουλευτής), Πυθαγόρας Βαρδίκος (πρώην βουλευτής), Κων. Παπαλέξης (πρώην βουλεύτης), Νίκος Ζενέτος (δήμαρχος Ιλίου), Νίκος Σαράντης (δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού), Θόδωρος Δημητρακόπουλος (πρώην δήμαρχος Περιστερίου), Λάμπρος Μίχος (πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας).

Επίσης παραβρέθηκαν, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης με τον αναπληρωτή του Σπύρο Καρανικόλα, καθώς και ο πρόεδρος της ΟΚΕ Γιώργος Βερνίκος.